Ayazmiran Anneler doğum yapali 50 gün oldu doğumdan sonra kanamam 20 gün falan sürdü simdide regl oldum normalmi acaba çünkü çevremde hep uzun süre olmayan insanlar duyuyordum
Deepmom Ayazmiran herkesin bünyesi farklıdır tabiki normal bazısı hemen ertesi ay bazısı 1 sene sonra olur
Aylnemir Ayazmiran canm 17 şubatta dogum yaptım dogumdan sonra 15 gün kanamam oldu bitti 40 ım çıktı 1 hafta sonra adet oldum normal hrkes bir olmuyor
Mrym_gkce18 Ayazmiran emziriyormusun canım ben doğum yapalı 3.5 ay oldu hala olmadım doktorum emzirdigin için olmaman normal dedi
omeriminannesi Ayazmiran benimde lohusalik kanamam 40 gün sürdü 10 gün sonra regli oldum. Normalmiş doktoruma sordum kimi emzirme boyunca gelmezmiş kimi hemen gelirmiş. Daha iyi gelmeyince sıkıntı yapacağına gelsin rahatlayalım :)
Ayazmiran Teşekkür ederim saolun herkeste öyle duyunca benimde böyle olunca bir anormallik var sandim
sumeyyezumra ya bende bsy sorucam. bende 60. gunde adet oldum ama gunde 1 damla geliyo sadece normal mi
HKyhn sumeyyezumra ya bende 63.günde oldum. Ama az az geldi. Hiç adetim gibi değildi ve sadece üç gün sürdü. Anlamadım 🤷🏻♀️
Aylnemir Mrym_gkce18 evet emziren geç olurmuş benım doktorum da öyle söylemişti ben emziremiyorum bebeğim hiç emmedi tutmadı
Yasemintutku Ben 1 ocakta doğum yaptım ve 2. Kez adet görüyorum arkadaşım 9 ay çnce doğum yptı henüz hiç olmadı demekki herkes aynı değil
Aylnemir Ayazmiran 2640 doğdu canım 18 martta 4 kılo olmustu bu ay daha gitmedik ama 5 olmuştur☺️ Çabuk büyüyorlar ama benım oğlan mama ile besleniyor emmedi hiç sütüm çok az sağıp veriyorum sonra hep mama🥺
Aylnemir Ayazmiran geceleri 2kez uyanıyor canım hep aynı saatlerde genelde 3 de ve 6da çok şükür cok uyku sorunumuz yok peki senin nasıl
KbraOztrk Ayazmiran benim lohusalığım dün bitti ve ben dün ilk regli mi oldum 🤦🏻♂️ Beklemiyordum bu kadar erken olacağını 🤢🤭🤭