Asl_ksp ymn tamam canım çok sağolasın 😍 taş falan şimdi koymasamda olur dimi. Tam 40ında yaparız. Şimdi suya dualar okuyup o suyla yıkayıp kalan suyu da dediğin gibi ben en son abdest alınca dökümünüm diye düşündüm
Asl_ksp nihan_arslan oy maşallah kuzularımıza😍 ben de istiyorum mevlüdü çok özeniyorum böyle küçükken yapmayı ama gurbetteyim. Yine de belki burdaki arkadaşlarla yaparım kendi aramızda
Esmaky Asl_ksp bizim dun cikti yari kirkimiz suya biraz bugdy atiyorsnz dua okuyorsnz iki uc tanede yaprak attik icine o sekil yikadik snra o okunmus bugdyla bende yikandim o sekil yaptk
Esmaky Asl_ksp bizde disrya 40 i cikinca cikiliyor bir buyuge gidiliyor bizde anneannesine gidicez ayin 28 nde kirkmz ckiyor ins 🙏 herkez adetleri farkli zaten 😊
Asl_ksp Esmaky evet canım aslında bende sadece tam kırkı biliyodum ama yarıda da yapan yapıyo isteğe kalmış sanırım. Okunmuş suyla duayla yıkadık bildiğimiz kadarıyla sağlıcakla büyüsün minnaklarımız😊 biz gurbetteyiz burdaki tanıdıklarımıza gideceğiz artık. Keşke yakın olsaydık anane babaanneye ama nasip😐
Mrymsrt Asl_ksp merhaba biz bugün 31. Günümüzdeyiz. Yarı 40 yaptık 20.günümüzde. Annem iki tane ayrı yarım kilo kadar suya elham ve ihlas dualarını okudu sanırım 7 defa ama ondan tam emin değilim. Dua edin sonuçta herseyin şifası. Sonra içine tesbih altın küpe yüzük falan attık 40 tane gibi düşünebilirsiniz. Önce bebeği yıkadık en son okunan suyu döktük bebeğe. Sonra bende yıkadndım en son çıkmadan okunan suyu da başımdan aşağı döktüm. Yani diyeceğim o ki yapın dua hem size hem bebeğe iyi gelir. 40 da aynı şeyi yapıp kırkımızı dökeceğiz. 40 gün önemli bence💝
Asl_ksp Mrymsrt evet canım biz de şimdi yaptık önemli olan dua dediğin gibi herzaman faydalı. Suyuna okuduk banyo yaptırırken de okuduk. Kalan okunmuş suyu ben de en son kendime dökçem. Bildiğimiz kadarıyla oldu. Dualarla sağlıcakla büyüsün yavrularımız inşallah
nihan_arslan Asl_ksp aman yap bence kendi arkadaşlarınız arasında sonuçta dua okunacak çocuğumuza önemli olan o🥰
Deletedmom345 Asl_ksp Abdesti kastetmediğimi anlamış olmanız gerek çünkü anneminde aldırdığını söylemiştim yorumumda.Suyun içine atılan saçma sapan şeyler,kapı kapı gezme gittiğinde evden yumurta,un falan almak🤯bunlar batıl,anlamsız.
Asl_ksp Deletedmom345 anladım çok şükür. Ben de taş vs atayım diye sormadım zaten bilgi almak için yazdım tecrubelilerden. Size saçma gelen başkasına gelmeyebilir düşünceler özgürdür. Ben de saçma olanları onaylamıyorum zaten. Anlamını bilmediğimiz o kadar çok şey var ki eleştirmeye kalkarsak işin içinden zaten çıkamayız...
Nicemother Asl_ksp canım bebeğimi yıkadım annemle sonra süzgeçten su döktük bende süzgeç gibi zaten Banyo başlıkları onunla yıkadım özel bişey yapmadım...
Asl_ksp Nicemother ben de öyle yaptım canım suyuna okudum yıkarken dua okudum kalam suyu da en son kendime döktüm o kadar