gamzelikizim gocebebirbayan yanlis hatirlamiyorsam avent artik satilmayacak sitesi 3 ay once falan butun urunlerde saglam bi indirim yapip baya stok tuketmisti su anda internet sitelerinde var onlarda cok cok pahali satiyolar ben biberon kullanmadim ama aventin emzigini kullandim
Bursa97 gocebebirbayan ben Bursa’da oturuyorum canım bende bulamıyorum 0 6 ay zorla bir tane buldum o da iki delikmis 4 . Aya geldik az geliyor ve diğerlerini bulamıyoruz bakmadigimiz yer kalmadı trendyolda 3 numara bulduk oda 200 TL sanırım bu arada benim bebeğimde iştahsız ve yemiyor sadece uykusuda yediremiyorum
Bebekcik2406 gocebebirbayan merhabalar benim elimde bir adet 2 numara yani 1m+ var ilgilenen olursa satabilirim oğlum için almıştm kullanmadım orjinal philips avent biberon ucu
SeverusSnape gocebebirbayan geniş ağızlı değil de classic olanlara uyumlu antikolik şunu buldum; Philips Avent 9430325 Biberon Emziği, 6M+, 2′Li, Şeffaf https://www.amazon.com.tr/dp/B07FCMDF3J/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_6W0EJSV26EJJPF0H489T İşinize yarar mı bilmem ama yine de link vermek istedim. Umarım yeni biberonuna da alışır bebeğiniz.🙏☺️
Elif_Naz Bende kızıma aradım 10 tane eczaneye sordum yok maalesef sadece internetten satıyorlar ama pahalı biraz mecbur olunca alınıyor ama yapıcak bi şey yok
SeverusSnape Deletedmom27337 evet, geniş ağızlı ile uyumlu değil demek istemişler. Diğer ince uzun biberonlar ile uyumluymuş. Yani üstünde hayvan desenleri olanlarla. Klasik model oluyor o biberonları sanırım.
SeverusSnape gocebebirbayan tüh, yardımcı olamadım kusura bakmayın. Bulunca atayım dedim ama uygun değilmiş.🙏☹️