VelardaEdiz inci_34 ahahahaha bende öyle çok tüketmiştim hatta doğum yapıcağım gün 11 tane hurma kaynattım suyunu içtim hurmaları yedim iyi şeker komasına girmemişim😂
Makbulemakbus Ben doğum kilolarimj hurma fiyatı ile verdim tam 2 ayda 10 kg evet hurma yiyeceksin sadece başka bisey yok
Tugcerylmzkerem inci_34 Gunluk 15 hurma yiyip 41. Hafta sonunda suni ile dogurtulan ben🤣🤣🤣 ikincisinde hicbirsey yapmayip 40. Haftada sancisi tutup bir saatte doguran yine ben🤣 ozetle hurma dogum da ise yaramiyor ekstra gebelik sekerine tehlikeli
Makbulemakbus Prensinannesii 15 gün yaptım 1hafta ara verdim o şekilde yaptım vucud alışıyor çünkü sonra duruyor vermiyor
Tugcerylmzkerem Prensinannesii 2 ay boyunca hurma yemis olsa ya ölürdü yada hastaneden yaziyor olurdu şok diyetler ve detoxlar bir haftadan daha uzun yapilmaz ki bir hafta yapilmasi bile sakıncalı siz bir hafta yapin yeter tekrar yapmak isterseniz aradan 1 ay gecsin
Prensinannesii Makbulemakbus yaa 15 g ül n çok gelmedi mi yani normali 1 hafta diyor herhangi bir sorun oldu mu diyet süresince
Makbulemakbus Tugcerylmzkerem zaten ben yaptım yap demedim bu benim taktigim yoo ölmedim halen yaşıyorum herkesin bünyesi farklıdır. Ben normal diyetle kilo veremiyorum şok olmali
Makbulemakbus Prensinannesii evet çok bünyeniz dayanmiyabilir ve sağlıksız ama ben bunu bile bile yaptım ve geride almadım çünkü hızlı kilo vermem gerekti
Prensinannesii Makbulemakbus anladım teşekkür ederim son bir şey soracam saatlerimiz nelerdi hangi saatler de yerdsek daha iyi olur
Makbulemakbus Prensinannesii valla çalışıyordum o dönem sabah 8di ise gider gitmez bayiyordu ama sabah sabah. Sonra öğlen yemek saati 1 gibi akşam 7gibiydi ama iki öğün olsada olur yani tatlı çok bayiyordu ama gerçekten iyi verdiriyor
Tugcerylmzkerem Song evet gecen sene de emzirirken yaptim bu senede emzirirken yapiyorum iki bebegim var
alpyigit_annesi Makbulemakbus günde 3 lt su içiyorum emzirdigim için su sıkıntı değil yarın bi deneyim bakım sabah öğle akşam yoğurt ve hurma dimi hurma kaç taneydi