HakanBahar Kızlar iyi geceler ben bu hafta ise başlayacağım ve bebegim 6 aylik anne sütüyle besleniyo biberon değilde alıştırma bardağıyla ver dediler ama kullananlar var mi aranızda tavsiye edermisiniz?
Bualemdeyeniyim HakanBahar ben chicconun alıstırma bardağını kullanıyorum 6.aydan beri memnunum. Biberon emzik tutmadı hiç ama onu kullanabildik
Cicismoms HakanBahar wee marka aldım hepsini her modeli güzel. Kırmızı beyaz .comda da çok uygun fiyatları
shinemom4 HakanBahar biz dr. Browns’un alıştırma bardağını kullanıyoruz su için, süt içinde fark etmez bence. Gayet memnunum. Damlatma yapmıyor. Bebeğin de kuvvetli şekilde çekmesi gerekiyor ki suya ulaşabilsin, anne memesi mantığında yani
HakanBahar Bualemdeyeniyim nasılsın bise bilmiyorum netten baktım ama pek anlamadım yani boğaza sut kaçma yda tıkanma gbi şeyler oluyormuş siz böyle bisey yaşadınız mı
HakanBahar Esraa- hayir. Etrafımda çalışan anneler biberon verme meme reddi yaşatsın alıştırma bardağı ver diyorlar.
Bualemdeyeniyim HakanBahar hı ben yanlış anlamışım siz sütü mü alıştırma bardağı ile vereceksiniz? Ben su için kullandım. Ama evet bazen tıkanabiliyor hala da bazen kaçıyor bogazına 😁
Cns_28 HakanBahar vereceğiniz süt anne sütü mü normal süt mü ? Çünkü inek sütünü 1 yaşın altına vermek sakıncalı hatta sonra bile gerek tokmuşnson yapılan araştırmalara göre
Esraa- HakanBahar çok özür dilerim. İşe başlama kısmını okumadım. Evet maalesef reddedyrlar. Ben bu yüzden 4 aylıkken biberondan verdiğim için meme reddetti. Öylece mamayla kaldık.. Yani alıştrma bardağı wee nin kullandım çokta memnun kaldım.
HakanBahar Bualemdeyeniyim yok su degil sut için diyorum. İste boğazına kaçar falan diye korkuyorum ucu nasil delikli mi biberon gbi mi
HakanBahar Esraa- ucu falan nasıl ki yani sut boğaza kaçıp tikatma gbi durumlar oluyo mu bilemedim cok kararsizim y. Biberona başlamak istemiyrm ama çalışacağım icin mecburum da
Remkoc Esraa- ne zaman bıraktı acaba yani biberon vermeye başladıktan ne kadar süre sonra meme reddi yaşadınız
Bualemdeyeniyim HakanBahar evet delikli çektikçe geliyor zaten yanınızdayken deneyin ikisiyle se hangisiyle rahat ederse onla devam edersiniz 6aydan sonra da meme reddi yaşanır mı bilemiyorum
HakanBahar Bualemdeyeniyim ebe ile konuştum duruma anlattım zaten 6 ay emmiş biberonla versen de bise olmaz dedi ama ne kdar cok ederse o kdar iyi diyorum. Kafam çok karışık anlayacağınız.
Almina_c HakanBahar ben kızıma 4 aylıktan beri alıştırma bardağı kullanıyorum hiç bi sıkıntı olmadı akmıyor zaten bebek çektikçe geliyor kendisi ayarlayabiliyor onu 4 aylıkken icebiliyorsa 6 aylık çok daha rahat kullanır merak etme
Almina_c HakanBahar Evet sütü sagip alıştırma bardağında veriyorduk gayet güzel içiyor tam tersi biberonda tikaniyordu benim kızımda çok hızlı aktığı için yutmakta zorlaniyodu bunda sıkıntı yaşamadık
Aysel03 HakanBahar bende haftaya başlayacağım 3 aylık olucak tam siz bende önce başlıcaksanız tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim sütü neyle sağıcaksanız , birde ben 4 5 aylık olana kadar kadeh yada kaşık biberon ile mi versem diye düşünüyorum bi araştırabilirsiniz onları da