Ogullarinaasikanne Umutluluk asperox alin derim mutlaka ama kalitlamis yag ise belki zorlayabilir sizi
YigitAlpsMom Umutluluk Valla ben değişik değişik markalar kullanıyorum hyper active, bimde güldal, asperox bazen cif ama en güzeli bence hyper active siyah olani yağ çözücü baya etkili
Umutluluk Havacianne kullandım bebeğim yA hiç etki etmedi bırak mangalı dolaptaki sıçramış yağı sökmedi
Pinar_kb Umutluluk highgenic diye bir marka almıştım internetten denemek için. Aspiratorün içindeki yağları oluk gibi döktü. Işinize yarar belki 😊
askbali kbra2234 onu geçen gün bende annemlerde kullandım cidden tertemiz yapıyor akıyor resmen yağ kir en kısa zamanda evime alıcam👍
Nicksiz Umutluluk off bizim mutfak dolapları da yağdan geçilmiyor benden önceki ne yapmışsa geçen gün telle telle ellerim yara oldu çıkmıyo herşeyi denedim iğreniyorum artık mutfaktan yağdan çıkmayan kirden mutfağım pis gözüküyor ama mutfağı saatlerce temizlerim benden önceki kiracı acayip pismiş
Umutluluk Nicksiz al bendende o kadar hele ocağın yan tarafı yağ üzerine örümcek ağı olmuş inanabiliyomusun. İnsanlar kira diye umrunda olmuyor vallahi
Aselbuk Umutluluk ayyy birtane vardi adi bi degisik birisi güldal adi bitanedaha var bide highgenic bunlar cok guclu ozelikle highgenic tum yaglari cikartiyo al bundan kullan derim hic pisman olmassin