Kubra5657 hypatia bir kaç defa sinirlenince yere attı kendini kollarını yana açıp ellerini yumruk yapıp böyle kastı kendini 3 4 saniye flan canım bu şekilde kastı ilk kez böyle bir şey le karşılaşıyoruz o yüzden aşırı panik oldum canım
hypatia Kubra5657 aynı hareketi birkaç saniye boyunca tekrarladı mı arka arkaya yoksa bir kere yaptı bıraktı mı? Bence vakit kaybetmeyin çocuk nöroloji bölümüne götürün hem içiniz rahatlar hem de bir sorun varsa erkenden çözüm olur🙏🏻
Kubra5657 hypatia kameraya almak istedim sma sürekli değil mesela bugün bir kez sinirlenince anlık yaptı ben telefonu alana kadar dikkatini dagıttı babası bıraktı canım çekemedim😢
Kubra5657 hypatia bir kez sadece yere attı kendini o şekilde 3 4 saniye boyunca yaptı canım bir defa geçen gün de yapmıştı bu akşamda yapınca çok korktum canım birdaha yaparsa hemen götüreceğim inşallah
Ayklz Kubra5657 sonuç olarak söylüyor ama.Cok haklısınız su devirde her hareketi inceler olduk.Bir doktora görünün içiniz rahat etsin inşallah düşündügunuz gibi değildir
Mom042 Kubra5657 uzulme sen takma onuda ne gekirse Allahtan otizm olasada yavrum benim yavrum . Haddini ver bidahakine ainlsin
Kubra5657 Mom042 Allah razı olsun canım inşallah değildir Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat afiyet versin inşallah
Kubra5657 Tued 2 ay ara ara koymustuk canım ama 21 aylık şimdiye kadar hiç böyle yürümedi şimdi ara ara bir haftadır yapmasına anlam veremedim cnm
Tugcerylmzkerem Kubra5657 Abimin 15 yasinda kizi var kucuklukten beridir hep parmak ucuna basip yuruyor kiziyorlar di yapmiyordu sonra yine yapiyor doktora goturduler kac kere kucuklugunden beri doktor kendi yapiyor bir problem yok demis ti