iki_tospik_annesiii OgretmenimKukla ya yerim 💕 evet balım hamileyim ☺️ Kek yaptım hemen iki tabak hazırlıyorum
Minisin_annesi iki_tospik_annesiii hiç durmuyoruz yerimizde yaramazlık peşindeyiz 😬bende Iyim diyelim iyi olsun kuzucum sen nasılsın hamile oldugnu söylemiştin nasıl gidiyor 😍
iki_tospik_annesiii Minisin_annesi ahh bide benim canavarı görsen teyzesi 😂😂rabbim iyilik versin 🙏♥️ Bende uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum kuzum ❣️ şuanlık iyi gidiyor balım bir sıkıntımız yok ilaç ve ignelere dewam
iki_tospik_annesiii Mom356 benim oğlanda beşikte sallamadan asla yatmıyor benimde memeden kesmem lazım ama bırakacak gibi değil bu aralar daha düştük memeye
iki_tospik_annesiii nursocum Analdım canım bende geçen Çarşamba gittim kese gözüktü cuma tekrar gidicem kalp atışı için 💕💕
iki_tospik_annesiii nursocum ooo eğlenmek onun işi 😂😂 dün evlilik yıl dönümü diye hazırlık yapmış artık ne yaptıysa adam işten gelmiş bunu görür görmez bayılmış hastanelik olmuş 😂😂☺️☺️
nursocum iki_tospik_annesiii ahahahhahaha ya tövbe tövbe maşallah ona ayakta tutuyor yuvasını ben unutmuştum yıl dönümümü mesela 😂
2015 iki_tospik_annesiii büyük kızim uyudu küçüğü ayaklarım da sallıyorum uyusa da az kafamı dinlesem iki gündür temizlik ten canım çıktı
bir_pasa_annesi iki_tospik_annesiii ya bizde öyle derler hani abartısız kola çerez vs balkon keyfi manasında
iki_tospik_annesiii Minisin_annesi kan pırtılaşması war balım bunun için 3 tane düşük yaptım sonra oğlumda igneye başladım ve 9 ay boyunca her gün kendim vurdum Şuan tekrar başladım 9 ay tekrar kullanıcam