iki_tospik_annesiii Napıyorsunuz canım anneler yorgun bir şekilde koltuğa yayıldım 2 metre sizde durumlar neler hadi gelin sohbet edelim ☺️☺️
KardelenYB iki_tospik_annesiii bende yayıldım valla kuzu napalım kızla uğraşıyoruz işte bu akşam adam yokken burda takılayım dedim 😂
iki_tospik_annesiii Mom987 aaa ne oldu cnm ? Evet balım belim çok agırıyor oğlanda durmuyor Malesf kayın babam bakıyor bende içeri geçtim uzanmaya
Mom987 iki_tospik_annesiii Oh süpermiş sen bol bol dinlen 🥳😊 Ya sanki burda insanlara yardım edince fikirlerimi önemsemiyorlar gibi geliyor bana sürekli yazmıyım diyorum ama tutamıyorum yardım etmek istiyorum 😂 ama sanki beğenmiyolar 😬😁
nursocum iki_tospik_annesiii Bende uzanıyorum baya yoruldum bugün oğlumda yanımda uyuyor ☺️ Sen nasılsın?
iki_tospik_annesiii nursocum bende uzanıyorum ben oglan uyumadı hiç bugün kayı n babama verdim o bakıyor walla bende içerde uzanıyorum belim agırıyor biraz
nursocum iki_tospik_annesiii dinlen bol bol kuşum hayırdır niye uyumuyormuş beyfendi dişi falan mı çıkıyor
OgretmenimKukla iki_tospik_annesiii Hamdolsun bugünümüze 🤗 Çay keyfi yapıyorum. Sohbete geldim, buradayım 🤗😊
OgretmenimKukla iki_tospik_annesiii Teşekkür ederim. Yorgunmuşsun sana da bir çay vereyim 😂😜 Hoş buldum 💜
iki_tospik_annesiii nursocum sende öyle yap balım 💕 ah bilmiyorum yaa bu aralar çok huysuz herşeye ağlıyor herşey onun dediği gbi olsun istiyor anlamış değilim
OgretmenimKukla Mom987 Aynı his bazen bana da geliyor. O an yazmasaydım, vaktim boşa gitti diyorum 😂🤦♀️
iki_tospik_annesiii Mom987 keşke geçerkenten dinlenme şansım olsa 🙏 canavar bi oğlum wae teyzesi 🙄😂 yaaa niye ben aksine böyle şeyleri daha çok severim cnm sen her zmn bana söyleye bilirsin ☺️☺️☺️
Mom987 OgretmenimKukla Ay hadi ya yalnız olmadığıma sevindim sanki istenmiyor gibiyim de zorla araya girer gibi hissediyorum 😂😂
bir_pasa_annesi iki_tospik_annesiii oh dinlen kuzum bende koçişi aldım balkonda aptal keyfi yapıyoz 😁😁😁