Bebiko kızım 3. Ayına yeni girmişti ilk gittiğimizde emzirme örtüsüyle emziriyordum sıkıntı olmuyordu, liste aynıydı ama son gittiğimizde 11 aylıktı eklediğim şeyler tek oyuncaklar oldu
listenin başında, ateş ölçer, ateş düşürücü, burun aspiratörü, serum fizyolojik vardı onun dışında tırnak makası, güneş kremi, şapka, 2 mayo, panço havlu, bebek pareosu, müslin örtüler, şampuanı her sudan çıktığında mayo bezini değişip, normal bez taktım altını ıslak bırakmadım hiç
Bebek dostu bir otel tercih ederseniz çocuk büfesi oluyor, her gün özel menü çıkıyor onlara, o bölümde yine biberon sterilizatörleri var biberonlarınızı oraya verip hijyenini sağlıyorlar, bizim gittiğimiz otelde bebek kamerasına, küvetine kadar her şeyi vardı.
eğer araçla gidecekseniz araç için güneşlik almıştık bizim arabanın cam filmli olduğu halde takmıştık iyi olmuştu, sıkılmasın diye kitaplarını ve bir kaç oyuncak almıştık yanımıza ama en çok oynadığı kitabı ve titreşimli puset oyuncağıydı şimdiden iyi tatilleriniz olsun inşallah🥰