ErenimBalOglum Nbg_26 Hayr ben diyet yapmadim sadece az ölçülü yedim ne yemek yaptıysam az yedim kaçamaklar da oldu tabi sadece aksam 6 dan sonra bisey yememeye dikkat ettim genelde akşam yemeğimi 4 5 gibi yer yeme faslını bitirirdim o gün
Nbg_26 ErenimBalOglum Ayy şuan gerçekten çok heveslendim 🙈 15 günde acaba ne kadar işe yarar acaba 🤔 çok teşekkür ederim
civcivoz Pamuk_bebegim42 ben direkt 3mil ile basladım. Nefes kontrolünüzü iyi saglarsanız burundan al agızdan ver seklinde yapılabilir cok zorlanmadan.bir de nefes kontrolüyle deneyin derim. 3mil en etkili olanı 15dk 30dk pek etkili olmaz 3mili yaptıgınızda asagı yukarı 5km yürümüş kadar oluyorsunuz.
Biranne4q Pamuk_bebegim42 doğumdan ne kadar sonra basldnz acaba ben burda duygumda bunu yotuptan bakarakmi ypyrsnz
Pamuk_bebegim42 Biranne4q 9.ay da başladım ben sezeryan olduğum için ameliyat yerim agrimisti 6 aylıkken yapmıştım ama şimdi ağrım yok evet Leslie yazın YouTube çıkıyor
Hazalinannesi42 Pamuk_bebegim42 Annem 3 mile ile 65 gunde 15 kilo verdi. İlk basta zorlaniyosun ama sonra devam geliyo