Erkek_bebik Tubeni Yaa bende aşı hemen gelsin olayım diye bakıyordum ama Fahrettn kocanın aşı fotolarının altına yazılan yorumları okuyunca cok korktum çoğu kişi ya akramı kaybettm ya arkadaşımı kaybettm filan yazmş . Aşıdan da korkuyorm hastalıktan da korkuyorum kafayı yicem 🤦♀️
Marysmom JackDaniels nisan da kovid olunca 6 buçuk ay geçmesi gerekmiyor mu aşı olmanız için nasıl mayısta aşı oldunuz?
balyanakannesi2 JackDaniels nasıl oldunuz acaba ? Biz kasımda geçirdik eşim sağlıkçı olduğu halde çıkmadı ikimizede
Tubeni Erkek_bebik O korku hepimiz de var. Ama olacak olan oluyor biz ne kadar korksak da. Allah korktuklarımıza uğratmasın 🙏
Tubeni JackDaniels Ciddi bir yan etkisi oldu mu peki internette korona geçirenler biontech aşısı olmasın ciddi yan etkikeri oluyor gibi bi haber okudum da
Tubeni Ozbek42 Koronayı atlatlı ne kadar olmuştu peki herhangi bir yan etki oldu mu? Sinovac mı biontech mi kararsızım da 🤔daha önce korona geçmişimiz olduğu için
JackDaniels Tubeni yani 2.dozunu olmadım ama ilk dozda bir sıkıntı yaşamadım. Emzirmeyede devam ettim. Sadece tek olumsuz yönü kolumu 2 gün kullanamadım ama bu benimle alakalı bir şey. Ben sevmem iğne aşı vs çok ağrı eşiğim düşük. Onun dışında bir şey yaşamadım
Ozbek42 Tubeni 6 ay oldu corona geçireli zaten 6 ay dolmadan yapılmıyor .. ben biontech oldum eşim doktor ona güvendim bir de koruyuculuk daha fazla oldugu için onu olmak istedim . Yan etki pşarak kolum ağrıdı aynı tetanoz aşısı gibi. Bir de kas ağrım oldu parol alıp uyudum geçti çok şükür 😊
Erkek_bebik Tubeni Gerçekten orasıda öyle olacağı varsa hastalıktanda olur aşıdan da . En mantıklısı aşıyı vurulup hastalığı hafif geçirmek 👍
JackDaniels Marysmom hemşireyim o yüzden geçmesi beklenmiyor. Eşimede aşı çıktı ama o olamadı 6 ay sonra olacak
Erkek_bebik Cheddar Böyle şeylere nasıl karşı olurlar anlamıyorum, insanlar ölüyor bu hastalıktan 🤦♀️ Dışarlara çıkamıyorz, sosyal hayat bitti cocuklarımız kapalı büyüyor keşke herkes ciddiye alsa şu hastalığıda bitse gitse 🙏