MerAlpp Mrb kızlar. 23 aylık oğlum var. Salı günü uçak yolculuğu yapacağız. Havaalaninda ve uçakta maske taksam mi acaba🥴🤔uçak yolculuğu yapanlar Bi öneride bulunabilir mi??
VERA19 MerAlpp Çocuklarda maske zorunlu değil,ben uçakta takmıyorum bebeğime.Taksam da bırakmaz zaten🥲
Ultraslan40 MerAlpp ben de yarın yapacağım ve aynı düşünce bende de var 😢 be benim oğlum kronik akciğer hastası nasıl olacak bilmiyorum. Emzirme önlüğü koydum çantama, direk biner binmez emzirip önlüğü takmayı düşünüyorum.
Winnithepooh MerAlpp merhaba bebeği. 22 aylık 18 aylıkken uçak bindik şükür çıkarmadı maskesini ve haftaya tekrar bineceğiz nasipse vallahi takacağım ama siperligide var en kötü onu takarım
MerAlpp Ultraslan40 çok geçmiş olsun. Bnde bilerek uyku saatinde aldım bileti. Hemen emip uyusun diye. Umarım sorunsuz Bi şekilde atlatırız 🌸
Ultraslan40 MerAlpp teşekkür ederim, amin inşallah. Büyük ihtimal meraklı gözlerle emmek istemezler, ben de uyku saatine aldım ama tam keşif zamanları olduğundan etrafa bakacaklar kesin.😂
Winnithepooh MerAlpp vallahi siperliği vardı krildi güneşte bırakmışız çok süre dün tekrar aldik nasipse 1 haftaya gelir takarım diye bence en kötü siperlik düşünün derim yani ellerini bi yerlere sürup gözlerini ovusturamaz ben o yüzden siperlik kullanıyorum sahsen
Dmt-01 MerAlpp 2 yaşına kadar maske takmak iyi değilmiş bizim doktorumuz öyle demişti nefes alamayıp boğulabilirler demişti takmamak daha iyi ozmaan demişti ben kızıma takıyordum çünkü
EsraKerimm MerAlpp zaten yasak değil o yaştaki bi bebeğe sanırım 6-7 yasa kadar.uçak içinde de anons yapıyorlar zaten benim oğlum 2,5 yaş takmamıştı sorun olmamıştı
Elmas16 MerAlpp Doktorlar normalde küçük diye önermiyor ama sonuçta belirli bir saatti ne olur ne olmaz diye taktım oğlum o zaman 20 aylıktı
Minigimm1 MerAlpp canim 2 yaşının altındaki bebeklere ve takması iyi olmayan raporlu kimseler hariç takılması zorunlu değil onun dışında herkes takacak diye anons yapılıyor havası her 3 dakikada bir yenileniyormuş öyle diyorlar benim kızım daha küçüktü ben takmadım neredeyse 10 defa yolculuk yaptık bir sorun olmadı
MerAlpp Minigimm1 zorunluluk açısından değil de bulaş korkusundan dolayı taksam mi diye düşünmüştüm ben. O yüzden tedirgindim yani. Çogu doktor da onermemis zaten. İnşallah bizde sorunsuz atlatırız., 🌸