KaranveAnnesi Kızlar oğluma mayaladığım yoğurt bitti süt alamadım iki gündür. Böyle durumlarda hazır yoğurt veriyomusunuz 11 aylık oğlum
Deletedmom_56 KaranveAnnesi Ben hiç vermedim canım hazır yoğurt. Onun yerine hiç vermeyeyim daha iyi diye düşündüğümden. Ha bişey olur mu olmaz ✅
limonlukarpuzzz KaranveAnnesi doktorlar diyorki yeterki yoğurt yesin hazir ev yogurdu farketmez diyor. Sanirsin herkesin evde hep yoğurdu hazirda var. Bazen olmadiğinda veriyorum verebilirsiniz . Sanki disardan aldiğimiz sütlerin içine su katmadiklari ne malum yani hersekilli dusunmek lazim..
KaranveAnnesi ecemm-6161 ya ben de verme taraftarı değilim şimdiye kadar vermedim hiç. İki gündür yemiyo süt al mayala derken yarın öbür günü bulcak o yüzden dedim acaba tercih eden var mı hazır yoğurt
Simaysunkml Bende verme taraftarı değilim ama mayaladigim yogurtları yemedi hazır yoğurt verdim onuda istemedi ama şimdi biraz biraz yiyo
KaranveAnnesi limonlukarpuzzz teşekkür ederim cevabınız için bnim mayaladığım yoğurdu da pek iştahla yediği söylenemez ama yine de her gün 1 2 kaşık olsun yedirmek istiyorm bugün vercem hazır yoğurt bakim tadını sevcek mi
nursocum KaranveAnnesi bi kerelik bişey olmaz nolcakki 🙃 Bende artık yoğurt yapmıyorum 15 ay yaptım bu ay artık yapmamaya karar verdim yaşadığım yerde zaten hep köy yoğurdu satılıyor biz onu tüketiyoruz ona da veriyorum
KaranveAnnesi nursocum aynen ben de denk gelirsem alıyorum açık süt mayalıyorum yoksa köy yoğurdu alıyorum ben de
assd15 KaranveAnnesi her zaman her şartta ev yoğurdu bulunmuyor.Actvia küçük paket yoğurtlar var ondan verebilirsiniz.İnstagramda birçok sayfada gördüm bunla mayalıyorlar yoğurdu
MinnakAsel KaranveAnnesi 13 aylık Hazır yogurt veriyorum mayaliyamadigim zaman hicte bir sikintisini görmedim 🙄
KaranveAnnesi MinnakAsel ya ne sıkıntısı olcak olmaz da yine de sorayım fikir alayım dedim teşekkür ederim
drn5410 KaranveAnnesi benim kızımda ev yoğurdunu sevemedi bir ekşi geliyor yemek istemiyor genelde bizde küçük bir ilçedeyiz buranın yerli markaları var gayet kaliteli yoğurtları arada ondan veriyorum ev yoğurdu yemek istemiyor bende napcam bilmiyorum 😬
KaranveAnnesi drn5410 ikisini de sevseler iyi olur acil durumda evde değilsek mesela en iyi öğün her yerde bulunabilecek bişe hazır da olsa ona da alışsınlar diye düşünüyorum. Hazır yoğurdu hiç sevmedi bizimki🙄
Buketkucuk KaranveAnnesi bence oğlunuz henüz çok küçük hazır yoğurt vermemeniz daha doğru olur biraz daha büyüyünce elbet vereceksiniz ömrünün sonuna kadar ev yoğurdu yiyemez ama şuan küçük bence
KaranveAnnesi Buketkucuk teşekkür ederim. Geçenlerde bahçemiz var gittik orda hazor yoğurt vardı denedüm çay kaşığıyla yemedi ama yukarda da yazdım ya alışsalar herşeye iyi olur