Ozcskrl Baston değil de kabin boy olan bebek arabalarından kullanıyorum oda oldukça hafif ve az yer kaplıyor. Üç pozisyonu var yatma dinlenme oturma 🙏🏽
iyikianneyim61 hsyn benimkide oyle onu evden indirmesi çıkartması gercektem cok agir zor bende dedim bastoj alayim kızımla heryer3 rahat giderim
iyikianneyim61 DominikCumhuriyeti1 ya bende istiyorum trendyoldan bakiyorum canim hani cok pahali bisey almak istemiyorum bitane bebek arabasi avr diye baktiklarimda dik pozisyonda kullanimi nasil olur bilemedim rahat ediyormu bebekler
DominikCumhuriyeti1 iyikianneyim61 dur benımkı varsa fotografı sana atayım bır bak çok menunum daha yenı yenı bıraz gevşeme oldu oda içinde eşya varken uçuncu kata taşıdık bırde bır ara büyük bır kızı bındırdık 25kg çivarı ondan bıraz zorlama oldu
DominikCumhuriyeti1 iyikianneyim61 cnm bak link atcam benımkı toz pembe olanı ben 250₺ ye almıştım oww fırlamış fiyatı ama değiyor gerçekten kalıteli sadece zevk meselesi bır mağazada muhakak incele https://www.hepsiburada.com/babyhope-sa7-baston-puset-pembe-pm-ailebysa7baston
Giizz iyikianneyim61 çok rahat çok memnunyz. Öbürü travel sistemdi neden almışız ki dedik allahtan sattık. Joie marka bizimki
iyikianneyim61 AgentMom sizinki yatiyor dimi benim baktiklarim dik pozisyonda kullanimi rahat olurmu bilemedim
EsraKerimm iyikianneyim61 ben Civilden 2 sene önce 250 liraya almıştım sanırım annemlere gittim oğlum durmuyordu yedek almıştım dursun diye.o kadar rahat ki
CatBoy iyikianneyim61 Prego kullanıyoruz kesinlikle çok rahat tek düğmeyle katlanıyor yer kaplamıyor.
iyikianneyim61 CatBoy teşekkür ederim bende oyle rahat bise olsun istiyoeum heryere kolaylikla gidilir sonuçta
CatBoy iyikianneyim61 evet. Diğer bebek arabamız travel sistem bagaja sığmıyor bu çok pratik. Hem yatar pozisyonu var hem de dik. Biz çok rahat ettik
iyikianneyim61 EsraKerimm cocuk onda rahat ediyomu uyumasinda msela resimlerde o kismi biraz dar gbi gözüküyor çünkü
EsraKerimm iyikianneyim61 yani oğlumun normal arabası da var. Birçok pozisyona giren o çok pahalı tabi de.ama bunu öylesine aldım.oğlum içinde hiç uyumadı annem yumuşak bi minder koyardı içine gayet güzeldi
Serap__ iyikianneyim61 Ben joie baston Bebek Arabası kullanıyorum. Memnunum ama eğer maddiyat olarak iyiyseniz kesinlikle Hamilton almanızı şiddetle tavsiye ederim
iyikianneyim61 Serap__ travel bebek arabam oldugu icin cok pahali bisey almak istemiyorum aslinda yaz oldugundan daha kolay cikarim siye baston almak istiyorum
iyikianneyim61 EsraKerimm bizimde var bende yaz geldiginden parka vs rahat gidebilcegim yerlere bunu almak istedim. tesekkur ederim🤗