pogacayanakli_aylamm prensinveannesininguncesi bi atlet badi ve çoraplı alt pijama. Odamız 25 derece gibi
pogacayanakli_aylamm Mlke301020 ateş ölçer yanlış diyecem ama vucududa soğuk ve saat 19 dan beridir deliksiz uyuyor.
Mlke301020 pogacayanakli_aylamm hmm aslında ev sıcaklığı da iyiymiş dereceniz nasıl acaba çünkü düşük gelmiş 36 derece normal vücut sıcaklığı
Mlke301020 pogacayanakli_aylamm anladım canım ama uykuda vücut ısısı düşüyor bilgin olsun belki o yüzden dir
pogacayanakli_aylamm Mlke301020 5 tl lik olan koltuk altı ateş ölçeri bu. Dediginiz gibi. Işte niye düşük sorun mu teşkil eder.
Sln20 pogacayanakli_aylamm Yani uyurken vücudunun serin olması normal doktor bana göğsünden ve sırtından kontrol edin ılık olması yeterli demişti. Ateş ölçerler bazen şaşabiliyor. Elektronik cihazlar da o civar ateş çıkarabiliyor. Uyurken arada genzi tıkanıyordur belki kuru havadan ondan ağzından nefes alıyor olabilir. Yine uyurken terlemesi de normal baş ve çevresi neredeyse bütün bebeklerin terliyor
Momndssd pogacayanakli_aylamm canım bende hep ölçtüğümde düşük çıkardı sonra farkettim ki tam koltuk altına yerleştiremiyormuşum boğumun dışında kalıyormuş meğerse artık tam koltuk altını açarak ateş ölçeği ölçüyorum ve doğru sonuç veriyor. Oda sıcaklığınız iyi bebekler en çok başından ısı kaybedermiş bi süre bere taksanız uyurken belki biraz yükselir.
pogacayanakli_aylamm Momndssd spguk soğuk terliyor ama. 1 saat omce 36.3 du ondan 15 dakka sonra 35.6 cıktı. Üstünü biraz daha kalın örttüm. Birazdan tekrar ölçeyim. Sizde ateş kaç çıkıyordu. Bebeğini,in vücudu nasıldı
Aysin3838 pogacayanakli_aylamm hareketlerini uyandırıp takip edin gözlerini felan kayma felan var mi veya uykusunda gülüyormu sesli olarak onu takip edin interneti açıp bir detaylı araştırın bazen bebekler soğuk havalede geçirebiliyor.