Mom07374 Doktorumuz 10 günlük bebeğim için Ocean Vitamin D3 verdi. Prospektüsünde 4-10 yaş yazıyor. Haftasonunda olduğumuz için ulaşamadım. Yenidoğana kullanan var mı?
Mayisannesi34 Mom07374 biz iki aylıkken başlamıştık. 400 iu kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla tabi en doğru bilgiyi doktor verir 😊
SedaP Mom07374 daha önce ben de probiyotik ile ilgili bu soruyu Dr sormuştum kendisi Tarım bakanlığı onayı olduğu içindir tum vitaminler de bu şekilde yazar demişti
Han30 Mom07374 bizde kullanıyorz 4 aylıgız ama yenidoganda da yazıyordu doktora sordum hepsinde yazar demişti.
MihraNilkuzusu Mom07374 biz de onu kullanıyoruz. Zaten 10 günü dolduran bebeklere sağlık ocağı d vitamini başlıyor. Bebeğimi kabız yaptığı için bırakmıştım doktorumuzun önerisiyle ocean 400 lük olandan kullanmaya başladık hala da kullanıyoruz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz
Tosbikhamza Mom07374 Ben kullanıyorum doğduğundan beri. Bir damla damlatıyorsun sadece. Hatta eczacıya bile sormuştum yaş olarak böyle yazıyor diye ama sıkıntı yok demişti. Doktorumda zaten sıkıntı yok dedi. Etrafımda hemen hemen herkes bunu kullanıyor
menekseyagmr Tosbikhamza bir damla damlatmıyorsunuz 3 damla damlatıyorsunuz hanımefendi. Fıs ile verliyorsa 1 fıs olarak ağzına sıkılıyor damlalık ileyse 3 damla yanlış bilgilendirmeyelim lütfen
Sule77 Mom07374 bizde 14 günlükken başlamıştık 400 IU mu acaba sizin ki? korkmayıb Ocean çok iyi ve bizim kemik gelişimimiz de çok memnun kaldım .suan 16 aylık doktor sonuca göre bırak dedş ama ben 60o IU lık aldım bir yaştan sonra öyle hala kullanıyoruz
Tosbikhamza menekseyagmr Evet fıs fıs olarak 1 damla damlatılıyor ben fısfısı kullanıyorum mesela. Amabana 1 damla demişlerdi o yüzden söylüyorum. Neyse belki ben yanlış biliyorumdur bir araştırayım bakalım
menekseyagmr Tosbikhamza fısfıs başlıkla veriliyorsa 1 fıs ağzına sıkıyorsunuz . Ama paketin içinden çıkan diğer damlalık başlıkla ise 3 damla. Fısfısla damla aynı ölçü olmadığı için söylemek istedim. 1 fıs 3 damlaya denk yani
Juliet1 Mom07374 bizde sürekli ocean kullandık. Doğal ve takviye edici gıda olduğu için 4 yaş yazıyor o tür ilaçlarda içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz
Mhtttp Mom07374 doğduktan hemn sonra kullanmaya başladik. Sağlık ocağı 15. Gun kullanmamiz için vermişti doktorda ocean verdi hemen başlayabilirsiniz günde 3 damla temiz içerikli dedi. 3 aylik bebeğim var 3 gunlukten beri kullanmaya başladık
ecemine Mom07374 merhabaaaa hoşgeldiniz buraya 😊 Happy mom’da yorum yapmıştım mesleğinizi sormuştum, daha sonra İngilizce bişeyler yazmıştım belki hatırlarsınız.