Ruyaninannesi nursocum Ben sudocrem sürüyorum pişik olunca çok iyi geliyor ama sadece pişik olunca . Hatta vücudu yüzü kızarınca bile sürüyorum
nursocum Magnolina Ruyaninannesi aylaamayorgun Teşekkür ederim kızlar, kantaronum yok sudo kremde bir işe yaramıyor sanki şu arkoyu aldırayım 💐
nursocum harley çok ağır pişik oldu aniden bu Arko’yu daha önce de duymuştum tabaka halinde sürsem iyi gelir mi?
Wolverine nursocum hayır ince sur zaten yağlı olduğu için iyi gelir Ama en etkilisi hindistan cevizi yağı. Antimantar özelliği olduğu için pişiği çabuk geçiriyor.
Munevverce nursocum bizzede en iyi bu geldi ne markalar denedim bana mısın demedi zararlı falan diye duydum ama hala kullanmaya devam ediyoruz asiri pişik varsa sürün ve mutlaka havalandıran altı açık dursun 15dk falan yada bez bağlamayın pijama.giydirin rahatlasın 1 2 güne arko gecirir
Sunabay nursocum bazen bebeklerin yedikleri gıdalar alerji yapincada pişik olabiliyor.benim bebeğim 9 buçuk aylık şimdiye kadar sayikidir pişik olduğu oldugundada mutlaka yeni gıda yediğinde pişik oluyor sudokrem bize iyi geliyor birde boynundaki kizariklara doktor fusudin vermişti ondan sürdüm oda iyi geldi
Begum26 nursocum kantaron yağı ben çok memnunum çünkü çok pişik oldu bebeğim tek fayda olarak kantaron yağı geçirdi
Asafeymeninannesi nursocum Denemedim ama iyi geldiğini söyleyen anne sayısı çok fazla. Bulamazsan dahi e bebekten penaten al derim. Senelerdir kullanıyorum, çokça iyi bir krem İshalden sonra mı pişik oldu ?
Fun nursocum ne derece pişik oldu kuzum? Bizim kızın en ağır pişiğinde bile mustela pişik kremi 2 saat içinde bembeyaz yaptı hani şu kanamalı zor geçen pişiktendi. Ben her pişik olduğunda gerçekten krem beni çok şaşırtıyo bize çok iyi geliyo
nursocum Fun Öyle mi aa ne güzel. Ya daha öncede pişik oldu ama hiç bu kadar kötü olmadı sabahta bişeyi yoktu aniden kıpkırmızı eti soyuluyor sanki şaşırdım kaldım
harley nursocum ben normalde mustela kullanıyorum o bu kadar farkettirmiyor arko gerçekten mucize gibi
nursocum Begum26 ah yavrum ya bu pişik kadar can yakan bişey yok bence dokunup duruyor poposuna acıyo kesin
nursocum Asafeymeninannesi Evet ya birden oldu hemende açtım altını çok az temas etti yıkadım uyuyo şimdi eşim gidip alsın bu kremlerden bari dokunuyor bide
Tuba44 Asafeymeninannesi benim de oğlum bugün aniden çok ağır pişik oldu görmeye bile dayanamıyorum yumurtalıklarının altına kadar mahvolmuş ,ishal oldu ondan olabilir mi yani?
Fun nursocum evet hatta ateş gibi yanmalı dimi kıyamam ben ona. Pişik olayı çok zor orta boy 40 lira aylarca gidiyo dediğim gibi beni çok şaşırtıyo nezaman hafif kızarsa hemen sürüyorum bir sonraki bez değişimine kadar geçmiş oluyo resmen o elim ayağım oldu aklında olsun diğer önerileride dene tabii