Arc1993 Hndn1234 merhabalar. ben ameliyat yapan dr götürmemiştim zaten farklı bir dr baktı. Yerinde olduğunu görüyorum. Özellikle havalar son zamanlarda sıcak büzüşme nadiren oluyor salık genelde çok geçmiş olsun. Ne kadarlık bebeğiniz
YagmurDoruk Hndn1234 Merhaba lar bu yorumuzkq alakali bende bi kac sey sormak istiyorum size uygunsaniz tabi benim oglum 15 aylik bizde yarin ameliyat olucaz cok korkuyorum surec nasil ilerliyor aceba uyaninca cok agliyormu huzursuzmu diger takip eden gunler falan nasil gecti sizin huzursuzmuydu banyo falan yaptirabildinizmi kusura bakma cok sordum ama 3(
Hndn1234 YagmurDoruk merhabalar sizin ki de inmemiş testis ameliyatı mı? Benim oğlum ameliyata götürülürken çok ağladı çünkü damar yolu açılacaktı bulamadılar diye ağladı baya sonra ameliyatahanede bayıltıp açarız damar yolunu dediler. Ameliyattan çıktığında da çok ağlıyordu anestezi etkisinden ötürü kendinde değildi kolundaki serumu çıkarmaya çalışıyordu. Bende onu çıkarmalarını rica ettim çıkarır çıkarmaz kendine geldi. Tabi korkmuştu her aklına geldikçe ağlıyordu bence ameliyattan ötürü çok ağrısı yoktu. Sünnetten ötürü idrarını yaptıkça yakıyordu. 1 gece hastanede kaldık. Gece uyudu çok ağrısı olmadı fitil vermişlerdi zaten serumu çıkardığı için. Sonraki günlerde de hiç ağrıdan dolayı ağlamadı. Korkusu vardı sadece.
Hndn1234 YagmurDoruk banyo da ameliyattan sonraki üçüncü gün kontrole giderken yaptırdık. Bizim ameliyat malesef başarılı olmadı tekrar ameliyat olacak. Bi kaç gün zor bir süreç oluyor. Sonrasında da oğlumda hastane doktor korkusu başladı. Yabancı kişileri görünce ağlamalar başladı ki hiç böyle bi huyu yoktu. Psikolojik etkileri daha çok oldu diyebilirim. Size de çok geçmiş olsun umarım rahat bi şekilde atlatırsınız bu süreci
Zhnce Arc1993 Yeğenim ameliyat oldu bi sure sonra tekrar olması gereken yerin yukarısında diye ikinci kez ameliyat oldu Yani tek ameliyatla düzelmedi böyle örnekler çok var ikinci üçüncü ameliyatını olanlar var
Zhnce Hndn1234 teşekkür ederim Evet düzeldi şükür ara ara kontrole gittiler 1.5 sene oldu hala aynı artık doktoru tamamen düzeldi demişti
Hndn1234 minikbaykus merhaba yok canım olmadık daha ilk ameliyat üzerinden en az 6 ay geçmesi gerekiyor dedi doktor. Başka bi kaç tane daha doktora götüreceğim bu sefer tam emin olduktan sonra ve güvendikten ameliyat ettireceğim.
Hndn1234 minikbaykus benim oğlumun geçen ateşi çıktı 2 gün boyunca ateşliydi ve o sırada iki yumurtası da aşağıda ve ele geliyordu 🤷🏻♀️ Ateş bitti yumurtalıklar yine gitti anlamadım ben bu durumu
minikbaykus Hndn1234 bizde farklı doktora gidjicez canimm. Prof diye yaptırdık ama kesin asistanlar yaptı ameliyatı hiç güven vermediler. Kaç kere götürsem yerinde diyolar niyeyse ben göremiyorum.
minikbaykus Hndn1234 bizim tek taraflıydi. Biri inmemiş biri utangaç testis di. Utangaç olan çoğunluk yerindeydi. Bir aydır o da yukarı çıkıyor. Esimde hava soğudu için kendini refleks olarak cekiyodur . Diyor ama ben korkuyorum. Onu da gostericem
minikbaykus Hndn1234 geçen gün ateşlendiginde bizimkilerde belirgin şekilde yerindeydi canimm. Baya baya hem gözle görülüyordu hem ele geliyordu
Hndn1234 minikbaykus emin olmak için en iyisi bir kaç farklı doktorun da görmesi. İlk ameliyatta pandemiden dolayı tam kapanma dönemiydi doktor doktor gösteremedim. Hep de basit kısa bir ameliyat dendi. Olmadı velhasıl ☹️ Umarım ikincisi son olur her alt değiştirmede insan umutla açar mı o bezi 🙁 allah can sağlığı versin dermansız dert vermesin