Iraz Anneler, oglum 1 ay 14 gunluk iki gundur kakasini yapmior emziriyorum. Devamli gaz cikariyor ama kakasi cikmior normalmi sizce . Ve her saat bezini islatiyor cok cis ediyor . Isemesi cogaldi ama kakasi yok iki gundur normalde 3 4 kez kaka yapardi . Endiseleniyorum yardim edin.. tskler
Deletedmom115 Iraz 2 gün kakasını yapmamasıyla endişelenecek bir durum olmaz merak etme 1 hafta 10 gündür yapmazsa endişelen.
Iraz Huzeyfecim tamam canim bilmiordum benim doktorum 48 saat yapmasa onemli degil dedi o sureci gectiktzn sonra endiselenmemiz gerek dedi 😥
Kendi Endisenlenme canım olabiliyor boyle. Benim kızımdada oluyor bazen. Ağrısı sancası var mı hani ağlıyor mu
Asel61 Iraz bana doktorum eger bebeginde herhangi bir huysuzluk yoksa yani kakasini yapamadigi icin bi agei cekmiyosa sorun yok demisti bnm kizim 1 ay her bezinde kaka vardi sonra gundem gune azaldi suan 3 4 gunde bir yapiyor her bebek farkli gelisim gosterirmis endiselenme 10 gune kadar normal anne sutu icenlerde
AygulSina Iraz normal yapmamasi 10 gune kadar hatta normalmis poposuna zeytin yagi veya bebek yagi surebilirsin
Iraz AygulSina evet canim suruyorum hatta masaj yapiorum gazi cikiyor oyle ama kakasi bi turlu cikmior ..
AygulSina Iraz ozaman sey dene klasik ates olcerleri poposuna sokup masaj yapabilir biri oda ise yarıyor
Defneninannesi Iraz Bebeğiniz ufak. Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal görülür kaka yapmaması endişelenmeyin.
Cemrelina Kulak çöpü ile bebegin makatına zeytinyağ surebilirsin bazı bebeklerin makat deliği dar oluyomuş bunu doktorumuz söylemişti istersen dene canım
Nilly Iraz iki günden bişey olmaz canım az daha bekle. Rahatsızlık verirse karnı sertleşir kendisi de ağlar zaten. Ama anne sütüyle beslenen bebekler 10 güne kadar yapmayabilirmiş
Seher95 AygulSina bunlar ne kadar sağlıklı uygulamalar acaba doktor a sordunuz mu hiç yapsak birşey olrmu diye yada yapmamız doğru mu diye 🤨 ben sanmıyorum biz iki gün tuvalete çıkamayınca popomuza birşey sokmuyoruz sonuçta.
yldrm986 Iraz canım hiç korkma normal,benim bebeğim 3. ayda düzenli yapmaya başladı,7 gün yapmadığı olmuştu.Sen yine de takip et, huzursuzluğu olursa hekim yardımı almani öneririm, sevgiler 💕