gurbet_gelini12 Hilokiiii merak etmeyın benıde askıya almışlar hesabıma gıremıyorum ve merak edıyorum neden gıremıyorum 9 saat ceza vermişler saat geçtigı halde gıremıyorum yenısını acmak zorunda kaldım
Hilokiiii calikusuu 🤭😬 Dakikada 3 defa atılınca hemen yazıyım diye ne yazdığımı bilemedim 😂 korktum bende diğer posttan dolayı bela aldım diye
Hilokiiii Cancansmom 😂 valla atılıyordum dakikada 3 kere falan zar zor yazdım nasıl ne yazdığımı bilemedim
Hilokiiii Deletedmom5284 kovuluyordum herhalde bir ben yaşadığıma göre 😂 dakikada 3 defa uygulamadan atılmak nedir 🙄🤣
gurbet_gelini12 Hilokiiii ee benım de ılk 10 dakıkaydı suan 9 saat yapmışlar ama halada sorun var gıremıyorum
Hilokiiii NukleerBaslikliKiz Yaa 😍 o zaman bende sana minnoşum diyeceğim 😍 denedin mi bu arada 🤔 insanlara sırrımızı söyleme temam mı Ramazan şerbetim nedir diyenler olursa 💃🏻💃🏻😬😬
NukleerBaslikliKiz Hilokiiii Ahaha demem kuzucum valla daha hiç çıkamadim kaç gündür evden ya bi çıksam ilk işim ona bakmak olacak 😀🥰🥰🥰
Hilokiiii NukleerBaslikliKiz 😂 Ara ara hatırlatacağım sana içecekssiiin o şerbeti 😍😍 benimkiler de bitti🤷♀️
NukleerBaslikliKiz Hilokiiii Sen de şeyi içtin mi bu aralar favori içeceğim karadut frenk üzümlü soda gerçekten bayılıyorum ya 😀😀
Hilokiiii NukleerBaslikliKiz Bu ne güzel isimli birşey öyle frank üzümümm💃🏻😍 nereden bulacağım bu dediğini denemek isterim 😍😍😂
NukleerBaslikliKiz Hilokiiii A101 bimde falan da oluyo canım sende bunu dene bakalım bi sevecek misin 😀😀
Hilokiiii NukleerBaslikliKiz Çarşamba günü karantina bitiyor yada olmadı babama söyliyim görsel atarım aldırırım 😂 deneyeceğim ismi çok güzel geldi asitli herşeyi severim 😂😂