Melekdilek Zeyzey2019_ ben hep oyle buyuttum dior bide verme deyince 4 tne cocuk buyuttum dior linclendim bide
Melekdilek eylulmin huylarimiz ayni bi keresinde aksama kadar uyudugumu biliorum bekarken babaannem kaldirdi bisey oldu sanmis😂😂😂😂
minnakanneyimben Melekdilek ya bu kaynanalar neden böyle? Ciddi ciddi soruyorum ya 2 aylık bebek ne yapacak başka kalkıp bulaşık mı yıkıyacak evi mi süpürecek uzak dur kardeşim sen o kaynanadan yemin ediyorum gece hece gerıldım sinir oluyorum çok bilmişlere
Melekdilek minnakanneyimben bu sefer gitmiorum oraya diye tripleniorum ario musait olamiorum aglamis sinirlenmis acmadim diye oyle dio esime arattirdi
Melekdilek elmalikurabiye kendi dedigi olsun istior bende hayir deyince zitlasio isim olsa birakmaya korkuorum seker vericek diye karni agrio diye sekerli su vericekti verdirtmedim
elmalikurabiye Melekdilek tabi ki de annesi sizsiniz istemediginiz hicbiseyi yaptirmayin. Biraz guzellikle deneyin olmazsa sert cikin
minnakanneyimben Melekdilek ay yok bacım eşin ile konus buna çözüm bul benım de başım da var bitane ama böyle cahillikleri yok bana senın şu dedıklerını yapsa vallahi linçler yüzüne bakmam iyi sabrın var
Demetbulut Melekdilek kac cpcuk buyitirse buyutsun cahil bunlar ya baska hic bisey degil ayy gece gece zaten oglan ugumuyo sinirlerim iyice zıpladı
Melekdilek Demetbulut oyle gercekten emziremiorum cocugu gogus ucum yok silikon gogus ucuyla yapmaya calistim ben dio hic ole ugrasmazdjm dio biberonla bile dio
Demetbulut Melekdilek sen ugrasma ben ugrasirim de sende .. off her b.ka burnunu soman insanlari hic sevmiyorum .. benim kızımın babannesi de oyleydi her b.k karisirdi en som kavga ettim bi daha dogru duzgun bisey diyemedi
Halimepolat Melekdilek hahah güleyim mi ne edeyim bilemedim yaa 😂😂 kendi çocuklarını uyumamış Galiba hep uyanık tutmuş sanırım 😂 sorsaydin sen oğlunu uyutmadan mi büyüttün diye 😂😂
Melekdilek Halimepolat benim cocuk huysuzlaninca dior emzirirdim koyardim yerine dior ben bole cocuk gormedim dior hmen😂😂
Arasinannesiiiii Melekdilek onun derdi size dolmaları sardırmak kendisi salak hemde asalak, boşver gül geç bebişin uyusunda büyüsün annesi.
Melekdilek Arasinannesiiiii aynen zaten amac is yaptirmak zaten cocuk bakmak kolay degil gecemi gunduzume kattim birde dolma sarmaya cagirmasi bi acayip
Defnemm22 Melekdilek bu insanlar kendi torunlarına, canlarına bu sözleri nasıl yakıştırıyolar gerçekten anlamıyorum sakin olur uslu olur desene be kadın salak nedir ya
Demetbulut Melekdilek kıyameti koparttim o benim bebegim kimsenin laf soylemeye hakki yok diye cadir fena karismisti ozamanlar teee bundan 9 sene onceydi ben sakin sessiz insanim beni bile cildirtmayi basarmisti saolsun