cekoslavakporseleni Melekdilek uyuyan çocuğu uyandırırsa ne bekliyor ki ağlayacak tabi, valla bu yaşımda biri uykumdan uyandırsa benim bile ağlayasım geliyor😂😂 illa ben biliyorum benim dediğim çıkıyor, demek için bu haller. Sinir oluyorum şöyle insanlara.
Melekdilek cekoslavakporseleni aynen bayilior kendini one cikartmaya zaten hep o eline alinca duzelio uykusu var bilioruk karnina sicak bez koydu neymis onu yaoinca uyumus cocuk😅
EsraKerimm Melekdilek nerden biliyor acaba 😂 çok uyuyan bebek bol bol kalsiyum alır 🥰 kemikleri güzel gelişir.siz onu takmayın Allah askına bigun bu kaynanalar normal bişey söyleşin
Melekdilek EsraKerimm sonra gelinler neden istemio oluo😂😂cidden bide kokumu aldi deyince morsl sifir bende sezeryan oldum agir gecmisti
Demetbulut Melekdilek sensin salak deseydin uyusa bi dert bu cocuklar uyumasa ayri dert 2 aylik bebnin napmasini bekliyormus kaynanan .. uyur tabiiki uyuya uyuya buyuyecek kuzucuk
Demetbulut Melekdilek ayyy valla agzinin ortasina terlik vurasim geldi gece gece 😠uyuyan cocugu uyandiran insanlerdan nefret ediyorum 😠 valla bi an once ipleri eline al derim o senin evladin kimse karisma hakkina sahip degil valla bizde yeri geliyor esim bile bisey diyemez o cocugu 9 ay tasidiysam o cocugun herseyi ben yapiyorsam kimseye soz hakki tanimam sonra ceremesini ben cekiyorum
Annekus Melekdilek o zamanlar benimki de cok uyuyodu size tepkileri iyiyse sürekli de uyumak istemiyorsa saatleri normalse sorun etme benimkinin kanında biraz enfeksiyon vardı bizimki sürekli uyuyodu ama şimdi seni beni ayakta uyutur enerji topluyor benim bebem sana çekişmek icin de bir dahakine Not benimki gercekten çekişiyor hayır deyince biri 😜
Melekdilek Annekus aynen hayir deyince oda oyle normal bana gore saati gece uyuyup uyandigi icin gunduzde uyudu😂 enfeksiyon nasil oldu
eylulmin Melekdilek 😂😂😂 o zaman dünyanın en büyük salağı ben olurmuşum 😂😂😂 annem hep der ki gün boyu uyurdun. Uyandığım zaman biraz mırıldanırmışım, emzirirmiş tekrar uyurmuşum. Herkes beni dilsiz sanarmış o derece uyurmuşum yani 😂
Melekdilek eylulmin 😂😂😂😂😂😂ay sesli guldum bende cok uykucuyum ama uyulardsn eser yok suan cocuktan sonra 🤣🤣
Annekus Melekdilek canım vitamin ignesi yaptırdık falan Bi hafta düzeldi benim oglan hiç gözünü acmak istemiyordu meger enfeksiyon kalbine carpıntı yapıyomus vücutta kalp carpınca yorgun düşüyormuş şükür cabuk cözüldü ama
eylulmin Melekdilek ahh bende de maalesef. Bekarken gün 25 saat olsa hepsini uyuyarak geçirirdim. 11’den önce uyansam erken uyandım diyip zorla kendimi uyuturdum yine 😂😂 kızım sağolsun şimdi 8 de uyanıyoruz 🥲
Melekdilek Demetbulut kendi bildigini yapior canim yinede seker verme diorum verior sen boyle.psikolojisini bozarsin dior
Zeyzey2019_ Melekdilek tabi ki sakıncalı. Şeker yetişkinlere bile zararlıyken minicik bebeğin vücuduna neler yapmaz ki.
Melekdilek Zeyzey2019_ ben hep oyle buyuttum dior bide verme deyince 4 tne cocuk buyuttum dior linclendim bide
Demetbulut Melekdilek kac cpcuk buyitirse buyutsun cahil bunlar ya baska hic bisey degil ayy gece gece zaten oglan ugumuyo sinirlerim iyice zıpladı
Melekdilek eylulmin huylarimiz ayni bi keresinde aksama kadar uyudugumu biliorum bekarken babaannem kaldirdi bisey oldu sanmis😂😂😂😂
elmalikurabiye Melekdilek 2aylik bebekten ne bekliyormus ki kayinvalideniz? Bazilarini anlamak cok zor cahilce laflar takilmayin bile
Melekdilek elmalikurabiye kendi dedigi olsun istior bende hayir deyince zitlasio isim olsa birakmaya korkuorum seker vericek diye karni agrio diye sekerli su vericekti verdirtmedim