Gulsen4224 Melekdilek tövbe ya asıl uyuyan bebek daha güzel gelişir büyür sende öyle deseydin keşke cnm bakma sen 🙈
Melekdilek Gulsen4224 artik takmam cozdum onu oyle mi demis he diom 🤗birde gaz ciksrtio soguk almis dio soguk alincami gaz ciksrtir
Melekdilek Ferozki 😐ugrasmak istemem ne uykusuz kaldigimi yorgunlugumu ben bilirim 3 saatte besliorum die simdide ona takti habire ac aglasa
Vanilya Melekdilek iyi ki bi büyütmüş bunlar çocuk. Formülü söylesinler de nasıl bu kadar anacı olmuş oğulları öğrenelim taktik alalım
Melekdilek elmalikurabiye tabi ki cocugun dogdugu ilk gunden bygun3 karisirdi anladi artik karistirmadigimi bu sefer acligiyla sancisiyla demeye basladi ama yine diycem
MasalMomy Melekdilek 11 ay 6 günlük kızım. Günde 12 14 saat uyuyor neredeyse bazen daha fazla. Gayet zeki bir bebek. Ne desem anlıyor. Her istediğini anlatıyor konuşamasada. Galiba kayınvalideniz biraz az uyumuş 😂
Melekdilek MasalMomy kiyaslama cok yapar djger torunuyla herseyler alirlar ona bunada bole dio iste ☺️
Gulsen4224 Melekdilek vallaha bilmiyor galiba soğuk alınca bebeğin sancılanır gaz olmaz yediklerine bağlı bebekte gaz olur kaynanan sana ders veriyim derken kendi batıyor He de geç en iyisi bildiği bişey yok sende takılma 😅🤭😍
Melekdilek Gulsen4224 simdide cock gaz cikarior dioki artik aglamior farkindamisin dio zaten gaz cikartirken aglamio diom bende susuo o zmn allahim delirtecem beni valla ben farketmmmi cocugumu ☺️😂
Melekdilek Blkz-0107 ataklarada inanmiolar zaten eltimle atak doneminde dedigimde bununatagida bitnedi diolar kendimi avutuomusim ben valla biktim artik bende bilgiliyim her konusunda arastirmaciyim benegim hakkinda herseyi hep onlardan bu tepkiyi goruyorum
Gulsen4224 Melekdilek normal gazını çıkartılınca her bebek rahatlar ki ah ah ne diyim ben İnan gelinlerin ömrünü tüketmeye gelmişler 😅🤭😅en iyisini onlar bilir tatlım dur sen de bi bıraksak bebeleri neler olur kim bilir