2205 Mutluyuva komple mayolardan aldım. Açıkta kalan yerlerine sürekli krem sürdüm. Birde zaten ayından dolayı daha çok uyuyordu. Denize sokacağım zaman deniz bezi bağladım. Yaptıklarım bunlardı.
mervecoskun Kzyy güneş kremine dikkat onun dışında hiçbir şey olmaz korkmayın benim oğlumu denize ilk soktuğumda sanıyorum 40 günlüktü
mervecoskun Kzyy rahatlayın tabii en güvenli yer deniz altının ıslak kalmamasına özen gösterin bir de idrar yolları enfeksiyonu olmasın
alpin-annesi Kzyy ayyy biz de 1 yaşında tatile gidicez ilk defa 🙈 acaba 1 yaş bebekle tatil nasıl olur rahat olur mu 🤷🏻♀️🙈 annemlerle gidicez annem ben ilgilenirim diyor ama bilemiyorum 😂
Kzyy alpin-annesi persembe gidiyorum insallh burda deneyimleride yanima alip kendi yasadiklarimida buraya tekrar yazicam 😁😁 size de faysasi olur insallh
Pinkbery Kzyy Dr bize kafasını sokmayın demişti. Kzıım 9 aylıktı ozaman. Ama bencede kafasını sokmayın. Yüzünü yıkasanız yeterli gibi sanki. Biz sorun yaşamadık
Kzyy Pinkbery yarin bizde doktorumuza gitmeyi dusunuyoruz hem ilaclarininalalim hemde Onerilerini diye bunu sorayim iyiki yazdiniz 💐