Hiranur2010 Kizlar 8 aylik kızıma ilaç verdim calpol sonra fark ettim ki sanki kokusu değişmiş tadı da değişik geldi son kullanma tarihi 2023 ya cok korkuyorum ne yapayım inşallah bana öyle gelmiştir kizlar bisey olit mu
Mariposa Hiranur2010 tadının bozulduğunu nasıl anladınız . Çok sıcak yerde kaldıysa tabiki bozulmuştur. Riske atmayın yenisini alın.
Minikprenses5481 Hiranur2010 ne zamn acmistn cnm bide nerde duruodu gunes gormeyn yerde saklnmasi gerekio
AND-20 Hiranur2010 annem eskiden tarihi geçene kadar durduruyodu tadı nı nın değişmesi normal değil ama
Hiranur2010 Minikprenses5481 ya anne ve bebek çantasında kızıma bisey olur mu ne yapmam lazım 1 çay kasigindan az verdim
BabyGroot Hiranur2010 ilk ne zaman açmıştı ilacı? Üzerinde açıldıktan sonra şu kadar sürede tüketin diye yazar ona bi bak istersen. Öyle bir ibare var mı
Mariposa Hiranur2010 ilacı verdiyseniz birsey olmaz en fazla etkisini gostermeZ endişelenmeyin. Çok ateşi varsa nöbetçi eczaneden alıverin bi tane
_tospikannesi Hiranur2010 havalar yeni ısınmaya basladı bozulmamıştır ama acıldıktan 1 ay sonra etkisi düşüyor fayda etmiyor aadece diye biliyorum
Yelda35 Hiranur2010 yok canım zehirlenmez ben Demir ilacı bozukmuş iki gün verdim birşey olmaz dedi doktorumuz
balyanakannesi2 Hiranur2010 etki etmez sadece. Ama şişeyi açtıktan sonra 3 ay kullanılıyor diye biliyorum.