ayazasaf Melis_s26 5-5:30 da kalkıyodu şimdilerde 6:30 a sarkıyor bazen yine erken kalkıyor keyfine göre
Melis_s26 Petitom kaç aylık ne kadar sıklıkla uyanıyor? Biz 16 ayligiz normalde 9 veya 9 buçuk gibi uyutuyorum 7-8 gibi uyanıyor bugün çok uykusu geldi şu an uyutuyorum inşallah gece uyanmaz uykusunu almış bir şekilde 😬
Petitom Melis_s26 canım şu an 7 ay 21 günlük gece bir kere emiyor onun haricinde de uyansa da emzik veririm uyur hemen geri merak etme şu aralar uzadı gündüz uykuları gündüz uykuları kısayken 7 de falan uyuduğu oluyordu yine aynı saatte uyanıyordu ☺️
Melis_s26 zeytingozlusaremm o dönemler oğlum da oyle uyurdu dişler beslenme değişikliği çok etkiledi son 1 aydır iyi aslında ama yaz saatinden kaynaklı galiba akşam uykusu erken geliyor sabah da erken kalkıyor kışın öyle olmuyordu geceler uzun olunca uykusunu alıyordu 😬 çok teşekkür ederim cevabınız için
Mom34743 Melis_s26 8.5 gibi uyutuyorum sabahta geri 8 gibi uyanıyor bazen 8.30 a kadar uzayabiliyor sabah kalkmasi
zeytingozlusaremm deletedmom775 hımm bakalım beni ne bekliyor daha diş belirtisi yok ama huysuzluk var ☺️
MotherOfAlmila Melis_s26 2 ay 12 gunluguz.. Aksam 8-9 gibi yatar sabah, 6 gibi gozlerini acar. Bazen istisna 10-11 i buluyor yatmasi.
Ebru1634 MotherOfAlmila 2 ay 15 günlüğüz 8 gibi yatar ama 12 gibi uyanır emer sonda tekrar uyur sizinki deliksiz mi uyuyor acaba
Kader51 MotherOfAlmila aksamlari kac defa emziriyosunuz bnm bebegim 1 ay 2 gunluk gece axikinca kendi uyanio artik kendim uyandirip emzirmem ama gunduz uykusu derindir kendim uyandiririm sizinde oylemi
Ebru1634 MotherOfAlmila anne sütü mü alıyor mamamı mi masallah uyusunda büyüsün diye bosuna dememişler 😊
MotherOfAlmila Ebru1634 Sizin ki eger deliksiz uyuyorsa iyi. Bizim ki sabah 6 ya kadar deliksiz uyuyor.. Ilk zamanlar gece bir kac defa kalkardik.. Bayagidir duzeldi gece uykusu.🙏🏾🧿 Ah pardon bir an oglen 12 sandim.🤦🏾♀️ Gece 12 demek istediniz sanirim.
Nimess57 Melis_s26 benimki 5 aylık şu an yeni uyudu sabah 6 da kalkar tabii gece yemek için kalkıyor onları saymıyorum 😇