Minikkizimm Kız bebeği olupta kulaklarını deldiren anneler bebeklerınizin kulaklarını kaç aylıkken deldirdiniz acaba
Begooo Minikkizimm internette nir doktorun yazısında okumuştum aşıları tamamlanmadan kulak deldirmeyi önermiyordu. Genel görüş de bu şekilde. Kızım 5.5 aylık ben o yüzden deldirmeyi düşünmüyorum. Karar sizin tabii yine de.
Minikkizimm gizemhifanur tesekkur ederim benimkide 6 bucuk aylikta merak ettim nekadarlikken deldiren annelerimz var acaba diye
Minikkizimm Belinaymuhammadi yaa cok agladimi acaba korkuyolarmi delinirken benimkide 6 bucuk aylik ama cewremden cok erken diyorlar
nazatamina Minikkizimm daha dun deldirdim 11 kasim dogumluyuz bitek deldirdik agladi bidaha sorun olmadi masallah xokta tatlis oldu
Belinaymuhammadi Minikkizimm yoo aksine fazla aglamadi biz sarrafda deldirdik kulagini krem falan sürdule sonra deldiler cnm
Minikkizimm nazatamina maasallah canm. Benimkide 26 kasim dogumlu istiyorum artik deldirmek ama cok aglarsa yara olursa cok pisman olup uzulurum snra burdan bi fikir almak istedim
Laden Minikkizimm hayır çok ağlamadı. Şuan 27 aylık. Hiç küpesini falan çekiştirmedi. Çokta seviyor çıkarttırmıyor hiç kulağından
Minikkizimm Laden benimkide hep elleri kulakalrinda genelde uykusu falan gelince acaba tutupta cekip kulaklarini falan yirtarmi acaba
Yesidil Benim kızımda yaşına girdi ertesi gün deldirdim. Deldirirken ağladı ama kuyumcudan çıktığımız an sustu. Anlık bişey yani korktuğumuz gibi olmuyor:) ama yaşları büyüdükçe tabi daha çok korkup ağlayabilirler
Minikkizimm Yesidil 5 6 aylarda deldirince bebekler daha az aci hissediyomus lar diye okumustum bnde ondan sormak istedim ama cevremdekilerde hep erken diyo
Laden Minikkizimm elleri hep kulaklarındaysa büyük ihtimalle yapar. Zaten o yüzden erken deldirmiştim bende. Komşumun kızı 2 yaşındaydı deldirmiş kulağını çekmiş yırtmış. Erken deldirseydim keşke demişti. Onu duyunca deldirmiştim.
Minikkizimm Laden cok kararsiz kaldim ama pazartesi deldircem sanirim. Ellerse cekmeye calisirsa cikartirim olmadi napalim
Minikkizimm Begooo ewet canm yara olmasindan iltihap kapmasindan dolayi falan asilari tam olmadan doktorlar onermiyor ama annemde ben sizi ufacık bebekken köyde igneyle deldirm8stim diye anlatiyo kararsizim bnde
Minikkizimm E_srgt maasallah canm 🥰 sizinki peki cok agladimi. Deldircem bnde ama o an cok aglarda keske deldirmeseydom diye pisman olmak istemiyom.
Begooo Minikkizimm şimdi hiçbir şey eskiden olduğu gibi değil maalesef. 3 aylıkken ek gıdaya geçiyorlarmış eskiden onu uygulamıyoruz kulak deldirmeyi de uygulamayı düşünmüyorum.
Minikkizimm Begooo evet oyle maalesef bizide doktorumuz 4 bucuk aylikken ek gidaya baslatti mama ile besleniyo ve kilo alımı az diye