Krkmzzz Tugcerylmzkerem hurma diyeti degil de detoksu aslinda. Diyet olarak deneyip iyi bir sonuc alirsiniz ama muhtemelen verdiginiz kiloyu hemen geri alirsiniz cunku bu detokslar diyet yapanlara vucudu sasirtmak amacli veriliyor. Tek duze beslenme yaparak kas kaybi yasarsiniz ve vucudunuz direncsiz kalir dikkat edin lutfen .
Tugcerylmzkerem Krkmzzz Ben yaptım yaparken bu soylediginizi yasamamak icin her gun kas ve yag oranimi olctum spor ekledigim icin kas kazancim da oldu. Teşekkür ederim uyariniz için bu konuda bilgim var 2,5 yıl diyetisyen desteği aldım🥰
Tugcerylmzkerem Fatma66 1 yasinda kucukse ben onermem ama ben ek gidaya gectigimde yaptim bir sorun olmadi
Tugcerylmzkerem ikizbabymom O zaman muhtesem otesi 1 ayda 15 kilo veren bile var. Kolaylik diliyorum bolll eksileriniz olsun🌺
ikizbabymom Tugcerylmzkerem inşallah becerebilirim ya kendimce su falan da hazırladım çocukları uyutup leslie yapcam bi de Allahım hepimiz incecik olalım amin
Tugcerylmzkerem ikizbabymom En cok da buna amin yaaa insalllahhh bayramada az kaldı bir an once gitmeli kilolar
ikizbabymom Tugcerylmzkerem 1 ay sonra eltimin kardeşi evleniyo(eltim akraba baya yakınlar) hedefim şu an 1 ay içinde 10 kilo vermek
Tugcerylmzkerem ikizbabymom Gecen senede benim kaynim evlendi kurbanda 1 ay icinde ben de 10 kilo vermistim bu hurma diyetiyle