Simiyy Patronum denedi ama ciddi manada nefsine sahip çıkıp istikrarı hiç bozmadı şok olmuştuk hızla zayıflayışına
Tugcerylmzkerem Simiyy Ciddimi yaaa benim var yapan tanidiklarim asla bozmayan haftada 4-5 kilo veren
Tugcerylmzkerem Bfiliz Sabah 7 hurma 1 kase yagsiz yogurt oglen 7 hurma bir kase yagsiz yogurt aksam 7 hurma yine yogurt bol su haftada 5-7 kilo verdiriyor ben gecen sene yalan dan yaptim arada bozdum ona ragmen 3 kilo gitmisti
Yagmur1c Tugcerylmzkerem 1 gün dayanabildim çok içim kalkmıştı yerken neden bilmiyorum sabah öğlen akşamdı dimi
Tugcerylmzkerem Bfiliz Eger zorlanirsaniz tam bugday ekmegi yiyin birer dilim ogunlerde🥰 ben oyle yapmistim
Tugcerylmzkerem dandiniko Yenmiyor🤣 ama ben ek olarak dayanamadigim zaman tam bugday ekmegi yiyorum her ogun bir dilim
Bualemdeyeniyim Tugcerylmzkerem yaptıgımda hamile değildim yani yoğurt hurma yiyodm sabah öğle aksam cok tatlı oluyordu ve mide kalkıyordu artık tamamlayamamıştım
Tugcerylmzkerem Bualemdeyeniyim Ben hurma seven biri olarak hic zorlanmıyorum tek sorunum mide yanmasi 🙄 midem bos kalinca hemen yaniyor ama baya etkili yaglardan gidiyor en cok gobegim kucucuk kalmis ti simdi ikinci dogumu yaptim yine var
Pozitifanneee Tugcerylmzkerem bir şey sorabilir miyim diyeti bırakınca geri aldın mı o kiloları? Bir de sütünde azalma oldu mu? Diyet aşırı mantıklı geldi şu an ya 3 kilo versem yeter🙈😅
Tugcerylmzkerem Seyma_52 7 gun yapiliyor 7. Gunun sonunda birakmaniz gerek cunku şok diyet olarak geciyor eger tekrar baslamak isterseniz 2 hafta bekleyin
Cansuuecc Peki bu sağlıklı birşey mi acaba ve en fazla kaç gün yapmak gerekiyor eğer sağlık açısından bir siminti yoksa hemen yarın başlıyorum 😂
Tugcerylmzkerem Cansuuecc Bu arada hiç bir diyet turu saglik acisindan yuzde yuz iyi degildir aralarinda en saglikli bu geliyor bana en azindan kendim ve cevrem uyguladim bir sorun gormedik☺️