dehsetulvahset bu uykusuzluk konusunda rekor bendedir herhalde diye düşünüyorum. Abartmıyorum uyku süresi sadece 30 dakikayı geçmiyordu. 3 saat uyumamak için diren yarım saat uyu. Sabaha kadar yarım saatte bir uyanirdim. Allah’ım kabus gibi zamanlardı çok korkunç günlerdi evde hortlak gibi gezinirdim. Göz altlarim uykusuzluktan mosmor şekilde dolanirdim. Sinirlerim bozulmuştu lohusa sendromuna girmiştim kendime zararlar veriyordum ama çocuğa hep güler yüzlü yaklaştım belli etmedim ona hiç agresefligimi ama neden böyle diye düşünmekten kafayı yiyecektim. Tuvalete gitmeye, ağzına iki lokma birşey atmaya bile zaman yoktu gibi birseydi. Destek al diyenler çoktu nasıl alayım çocuğu kime bırakayım yapayalnızdim resmen annem desen vefat etmiş, kayınvalide desen yurt dışında yaşıyorlar kime biraksaydim çocuğu. Çocuk doktoruna anlattım o kadar acıdı ki halime bu çocuğun beyni gelisemeyecek hiç uyumuyor diye dalmistim odaya hiç unutmuyorum. Oda uyku ilacı vermişti bitkisel. 1 yaşına kadar çok çektim uykusuzluktan ve ikinci çocuk fikrinden çok uzaklasmistim o yüzden 4 sene ara verdim şuan bir tarafım bir çocuğa kardeş şart diyor bir tarafim ya ikinciside böyle olursa diyor ikilem arasında gidip geliyorum.