Gunsss 8ay 3 günlük oğlum bir haftadır uyku nedir unuttuk saçımı başımı yolucam artık uykusuzluktan çok gerginim 😔😔 sabaha kadar ne uyuyor ne uyumuyor yatağında mırın mırın dönüp duruyor 🤦♀️ Biran önce biter inşallah 🙏🙏🙏
Minikdipsy Gunsss ayyyy allahım aradığım post 🤦🏻♀️ Bizde 8 ay 6 günlüğüz bizim 10 gündür öyle yatağın içinde emekleme pozisyonu alıyor oyun oynamak istiyor gecenin bi yarısı yada ağlıyor ve uyusa bile durmaksızın bi sağa bi sola dönüyor, uyutmak için tam 30 dk sallıyorum 😔 çok yoruldum
Waris Gunsss kızım da 9 aylık oldu bi 15 gündür fln bütün uyku düzeni bozuldu. Bu ay uyku gerilemesi varmış🤦🏻♀️ Atak, gerileme, diş hepsi vurdu geçti. Tek tesellim bı gerileme 4. Aydaki gibi kalıcı değilmiş sadece sabredip geçmesini bekleyeceğiz.
Kubraybars Gunsss inanamiyorummmm😱 suan tamamen beni anlamışsınız yaa bende diyorum niye böyle. Napicami şaşırmış bi haldeyim hayırlısıyla geçseydi sürekli oyun istiyor kıvranıp duryyo sabaha kadar sancısı mi var acaba dedim dis belirtisi falan da yok off ofd🥲
Gunsss Minikdipsy bende sallıyorum uyuyor yatırıyorum yatağına blraz sonra hop başa dön uyanıyor sanki saatlerce uyumuş gibi😩😩😩
mommier cankuzularim 3.yaşta neler yaşıyosunuz mesela 🥴 bizimki 2 ye giricek te çıldırıyoruz sendromlardan.acaba 3 te ne yaşanabilir mesela uykuyla ilgili problem yok dimi😄
Oglusannesi26 Bizde sekiz ayligiz geceleri sürekli uyanır oldu bebeğim 🥺🥺 haliyle insan sinirleniyor uyku tatlı geliyor hepimize geçmiş olsun bu günlerde geçecek inşallah 💃
Gunsss Oglusannesi26 sorma ya sinirden elimi kolumu ısırıyorum artık çok yoruldum gece gündüz uykusuz 😢
cankuzularim Gunsss hah vallaha tam tabiri bu oldu kafamız yarilacagi günleri bekleriyoruz sabirsizlikla😀😀😀 onların ben sendromlarini yerim ya kurban olduklarim
bsr1453 Khann benim oğlumda 8 aylık olsu bu zamaana kadr ilk defa böyle oluyor 2 gündür gece uyumuyor çok zorlanıyorum 😭😭😭😭😭😭😭😭