Karanbartu Bebeğim 2. Gunde enfeksıyon cıktı su an sa küvozde basına gelen var mı atlatabıldınız mi ne yapsak ne fayda saglar onsuz hastaneden dönmek bizi mahvetti allah kımsye vermesın boyle dertler , enfeksıyon nedenıyle solunum sıkıntısı da var
22062015 Karanbartu bende yaşadım 23 marta sezeryan doğum yaptım 2 gün hastanede yattım bizimki anne karnında oluşmuş(17 haftalıkken korona geçirmiştim o yüzden enfeksiyon olmuş) hastaneden çıktık akşam çıktık eve gittik ertesi gün doktor kontrolü için götürdük kulak testi filan doktor 400 gram kaybetmiş kan tahlili isteyelim dedi sonra direk yatıralım dedi 6 gün yattı hastanede 2 saate 1 gidip emziriyordum o kadar zor geçti ilk 3 gün sonra bakıyorsun evladın toparlıyor kendini o zaman eskisi gibi zor olmuyor Hele ilk gün sürekli ağlıyordum sanki hep kucağımdaymış gibi hissediyordum insan üzülüyor ama emin olun orda olması daha iyi çok iyi bakıyorlar sürekli emzirmeye gidiyorsunuz zaten sütünüz kesilmemesi çok önemli ona dikkat edin rezene filan için zaten enfeksiyon da 6 7 gün yatırıyorlar çünkü 5.günü tahlil yapıyorlar onun sonucuna göre çıkartıyorlar
Tatlican Karanbartu benim kizim 2aylikken oldu 1hafta hastanede yattı antbiyotik tedavisiyle iyi oldu .sizinkisi küçük ama iyi olur merak etmeyin allah sifa versin
Senaaras Karanbartu merhaba öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏻 Bizim başımıza geldi 11 mayısta doğul yaptım bende ilk bebeğim ertesi gün kanda enfeksiyon var diyip apar topar aldılar elimden bebeğimi hem de biz eşyaları toplayıp taburcu olmayı beklerken 🥺 5-7 gün arası yoğun bakımda kalacak antibiyotik tedavisi yapacaz vereceği cevaba göre süre uzar Veya kısalır dediler şansımıza hem covid dönemi hem de bayram olduğu için doktorlar bilgi de vermedi o hastaneden eli boş çıkıp eve odasına yatağına boş gitmek rabbim hiçbir anneye yaşatmasın sezeryan doğum yapmıştım ağlamaktan kendimi ordan oraya atmaktan dikişlerimi geçtim organlarım patlıcak gibi agrıyordu mantık anlasa da kalp anlamıyor bu durumu tabi ki çok şükür tedavisi var tabi ki erken dikkat edilip tedavi olması çok iyi bişey ama bunu gel de yeni anneye anlat biz oğlumuza 5. Gün sabah kavuştuk ben sadece sütüm gelsin diye ayakta kaldım o 5 gün şükür ki doğumdan 2 gün sonra geldi sütüm sürekli sağdım ve hastaneye yolladım eşimle çok faydası oldu hiç merak etmeyin Allah’ın izniyle sizde kavuşursunuz bol bol dua edin ve sütünüze önem verin en iyi antibiyotik oymuş 🙏🏻♥️
GoGirl Karanbartu bizim gelmedi ama bir tanidigimizin bebegi 1 hafta yatti hastanede yenidogandi o da simdi 2 yasinda buyudu bile orda daha guzel bakilir iyilesir akliniz kalmasin
Karanbartu 22062015 bende kovıd gecırdım tam o haftalarda aynı sekılde ama kovıdden falan demedıler anne karnında olmus dedıler sızınkınde solunum sııkıntısı var mıydı
Senaaras 22062015 ne güzel size izin vermişler emzirmeye bana izin yoktu covid den dolayı hastaneler yasaklamış ne görebildik ne emzirebildim ama şükür iyileşti ve yanımda allah hiç bir anneyi evladının sağlığı ile sınamasın🙏🏻
Karanbartu Tatlican masallah rabbım bı daha gostermesın genel olarak bebekler bı haftada toparlamıs sanırım
22062015 Karanbartu yoktu çok şükür ben özel hastanede kontrol için götürmüştüm orda söylemiştim doktora bana sormuştu bi hastalık geçirdin mı diye o zaman söylemiştim kovid oldum diye ondan kaynaklıdır demişti
Tatlican Karanbartu ilaç tedavisi bittiginde toparlıyorlar şükür. Ilk doğdugundada kuvezde 1hafta ilac tedavisi gördü ozamanda 1haftada iyi oldu
Karanbartu Senaaras okurken kendımı gordum yasadım su an gercekten aynı hıslerı yasıyorum eve donmek oylece kalakalmak cok zor benımkı dogdu kucagıma bıle alamadım dogumhaneden dırek aldılar 5-6 gunde keske toparlasa razıyım ılk gun sutumu sagdım sezeryan oldum ama kendımı parcaladım sut ıcın ınsallah bızde atlatırız allah sızlere de yasatmasın bı daha rabbım gormemıse cevırsın
Karanbartu Senaaras ıyılesıp kucagınıza alınca yenıden dogurmus gıbı olmustur ne guzel masallah rabbım esırgesın yavrularınızı
Senaaras Karanbartu amiinnnnn 🙏🏻🙏🏻 Allah kimseyi evladının sağlığı ile sınamasın çok zormuş ama şükretmek lazım yine de dermansız dert değil inanıyorum çok yakın zamanda siz de yavrunuza kavuşacaksınız bol dua 🙏🏻♥️