Utkucan bukaga Bizde ateş falan olmamıştı canım olmasıda beklenen bir durum korkma 37,5 u geçerse 1 çay kaşığı calpol ver
Patilimom bukaga yani ben 1 gün bpyunca 6 saatte bir verdim o yüzden 37.3ün üstüne çıkmadı tekrar. Sonra calpolu kestim ateş gitmişti.
Baharbek bukaga 3 gün ateş yapabilir dedi bana vuran hemşire calpol aldık ateşi çıkarsa verirsiniz demişti 1 çay kaşığı devam ederse 6saatte bir verin dedi
bukaga Baharbek aa 3 gün cokmuş ya insallah yapmazz :( sizde yaptı mı ? Calpolü verdm simdi düşmesini bekliyorum
Baharbek bukaga Yok canım ince giydirdim ilk gün yapmadı 2. Gün hafif ateşlendi hemen verdim calpol düştü daha çıkmadı çok şükür sizinde devam etmez inşallah geçmiş olsun kuzucuğa
Belenm bukaga evet hafif atesı cıkmıstı bızımde. Takıp ettık sureklı. Çapraz bez uygulaması yaptık. Sağ kol sol bacak- sol kol sag bacak seklınde. gece uyutmadan da ates dusurucu vermıstık. Ama doktorunuza danısın. Yuksek ates te seyrederse
aycavc bukaga ateş yapabilir demişti sağlık ocağındaki hemşire ama kızım huysuzlanmıştı yarım çay kaşığı kadar calpol vermiştim.