bukaga Kızlar selam, 2. Ayda yapılan 3 aşıyı birden olduk şimdi ateş yaptı. sizde de ateş çıkmış mıydı en çok kaç oldu bilgi verirseniz sevinirimm
Melisbugi bukaga 8 gün önce yaptırdım eve geldiğim gibi calpol verdim üstüne ince giydirdim ateş olmadı canım geçmiş olsun sık sık kontrol et
lanadelmiyav bukaga bizde bugün yaptırıldık 2. ay aşısını ateş yapmadi ama bir kaç saat huzursuzluk yaptı gündüz. Şuna uyuyor ara ara kontrol ediyorum ateşi yok şükür. Geçmiş olsun size de🌸
Yasmink Ben de bugün yaptırdım bi de rota yaptırdım. Huysuzlaştı ateşi yok şimdilik ama nolur nolmaz diye calpol aldım ateşten çok korkuyorum inşallah sizin de benim de ateşimiz çıkmaz
Ayaz_80 bukaga ateş çıkmadi ama sağlık ocağı ebemiz cikarsa normal bir cay kaşığı ateş düşürücü vermemi söylemişti geçmiş olsun ilaç ver bence
Aycarya bukaga biz 3 gün önce olduk gece çıktı ateşi 38.5 oldu ona da carpol verdik hemen düştü bir daha da çok şükür yükselmedi
Nilican bukaga üstünü inceltin öyle yatırın bugün gece sürekli kontrol edin 38(ben 37.6 yi görünce panik yapıp verdim) derece de bir cay kaşığı calpol verin .yarına bir şeyi kalmaz inşallah
Patilimom bukaga yani ben 1 gün bpyunca 6 saatte bir verdim o yüzden 37.3ün üstüne çıkmadı tekrar. Sonra calpolu kestim ateş gitmişti.