fatmanergis Kızlar 5,5 aylık kızım yataktan düştü nasıl oldu anlamadık bir saniye içerisinde gözümün önünde 😭 doktora götürdük bişey yok dediler tomografisi çekilmedi lütfen başına gelen var mı ne yapmam lazım söyleyin dua edin bir şey olmasın yavruma 🥺
Balkizlarim fatmanergis icini ferah tut uyutmadin degilmi gozde kayma kusma oldu mu yada cok aglayip morarma gibi 🌸ederim canim dua geçmiş olsun 😻
Milagrosoreiro fatmanergis Benim bebeğimde 1 aylıkken yüz üstü düşmüştü dudağı falan morarmıştı yavrumun😔Doktora götürdük tomografiye gerek yok dediler siz neden tomografiye girdiniz ki?Korkmayın hareketlerini gözlemleyin kusma gözlerde kayma falan yoksa endişe etmeyin geçmiş olsun
lanadelmiyav fatmanergis Geçmiş olsun. Umarım bir şeyi yoktur yavrunuzun🌸Bugün burda okuduğum kaçıncı düşme postu ya😨
yaramaz_bocegim fatmanergis geçmiş olsun canım 5. 5 aylık dönerken falan mı düştü yataktan Benimde 5 aylık da önlem alayım diye sordum. Gelmiş geçmiş olsun inşallah
fatmanergis Balkizlarim hayır uyutmadım bi saat kusma kayma olmadı gözünde ama çok korkuyorum sonrasında bişey olur diye aklım almıyor nasıl oldu da düştü kuzum 😓
fatmanergis Milagrosoreiro bizde çekinmedik tomografi yanlış okudunuz sanırım doktor tomografi daha tehlikeli bişey gözükmüyor ama sonrasında da çıkabilir bişey dedi 😓
Eylulhuma16 Milagrosoreiro 1 aylikken nasl dustuki merk ettm yanls anlamayn 2 aylık kizim varda benmde
Balkizlarim fatmanergis korkma canim bir anlık iste rabbim korusun daha temkinli olmamiz gerekiyor donmeye basladiysa 🌸
Milagrosoreiro fatmanergis Özür dilerim yorgunluk artık bu saatler malum pil bitik.Korkmayın önemli olsa doktor sizi eve göndermezdi emin olun
fatmanergis Balkizlarim evet çok tedbirliydik aslında düşemeyecek bi yere koydum olacağı varmış demeli çok teşekkürler canım 🙏🏻
fatmanergis yaramaz_bocegim evet dönerken düştü ama 5 saniyede nasıl o kadar döndü de düştü ben anlamadım asla yukarda yatırmayın yavrunuzu ne yastık ne başka bişey faydası olmuyor
Gulsen4224 fatmanergis benimde kızım düştü bugün kusmasına dikkat et uyutma şimdilik bi yan etki görmedim bacaklarını kollarını oynat acırsa tepki verir zaten cnm kafasında şişlik var mı bak umarım bi sıkıntı olmaz 🤲🏻🌸
fatmanergis Gulsen4224 saat 15 gibi düştü uyuttum şimdi kusmamız olmadı şimdiye kadar şükür size de çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin korusun hepsini 🥺
Symayldrm fatmanergis canım aynı şeyi bizde yaşadık 1 hafta önce 6.5 aylık ya nasıl oldu anlamadım birden bire dalmışım yatakta dönmüş kendi de düşmüş nasıl ağladım ne olduğunu da anlamadım ama sıkıntı olmadı bişe çıkmadı Allaha şükür eğer morarma falan yoksa biraz uyutma bekle bişe olmaz inşallah dualarım seninle 🙏🙏
fatmanergis Symayldrm perde iniyor gözlere dememi yok çok şükür morarma falan Allah razı olsun çok sağolun. 😘😘
Tospik3535 fatmanergis oğlum 9 aylıkken yataktan düşmüştü ve aniden kusmustu hemen apar yopar acile gittik sabaha kadar kaldık tomografi falan cekldi normal cıktı sukır suan 29 aylık her dk düşüp kalkıyor rabbim korusun hepsini🥰
fatmanergis Tospik3535 amin kuzum inşallah böyle böyle büyüyecekler sanırım ama işte can olunca insan tırnağına taş değsin istemiyor