Kuzeyim22 ikiKudurukAnnesi içine koymuyorum ayrı olarak yapıyorum 1 yaşında 11 aylıkken vermeye başlamıştım hergün değil de haftada 4-5 gün yumurtanın peynirin herşeyin tadını ayrı alsın diye benim yöntemim bu olmuştu yardımcı olduysam ne mutlu bana 🥰
Ozlmylmz ikiKudurukAnnesi hero baby sütlü rezeneli tahıllı olanı çok çok Nadir bazen akşam uyumadan bazende acil durumlarda
Baloglumdoruk ikiKudurukAnnesi 14 aylık hiç vermedim ama güzel Bi kolaylık bundan sonra aklımda olucak 😃
Karas ikiKudurukAnnesi yok hayır haftada bi kaç kez ama evde kendim kaşık maması yapıyorum onun harici sık sık
Haticetemzz ikiKudurukAnnesi bebeğime daha ceviz vs. Seyleri vermediğim için ılık suyla ıslatıyorum canim
Baloglumdoruk ikiKudurukAnnesi akşam yemeğini bizimle birlikte yiyor ona göre yemekler hazırlıyorum genelde erken yersek eğer yatmadan önce bebek bisküvisi veriyorum
Ozlmylmz ikiKudurukAnnesi ya oğlumun bu 1 haftadır uyku düzeni bir sarsıldı o yüzden bazen akşam yemeğini yiyip aradan 1 2 saat geçince emip uyuyo bazen geçe kaldığı zamanda bu kaşık mamadan yapıyorum yada gtok tutucak gece maması yapıyorum
Fatma69 ikiKudurukAnnesi hero baybi nini bütün çeşitleri, ayrıca arı mama nın pirinç ununu da kullanıyorum genelde hergün gece yatmadan önce veriyorum tok tutsun die