Firdevs Kızlar 3 ay 6 günlük oğlum gelişimi iyi herşeyi yolunda çok şükür ama çıngırak tutmuyor hala herşeye tepkisi güzel görüyor duyuyor takip ediyor çıngırağı eline veriyorum kavramıyor parmaklarını açıyor normalde yumruk yapıyor elini ağzında zaten sürekli ama bir türlü çıngırğı elinde tutturamadım 1 haftadır uğraşıyorum yarın doktora sorcam zaten de size de sorayım dedim erken mi acaba daha 😔
EsraOztemir Firdevs bencede biraz daha bekleyin her cocugun gelisimi farklidir . Biri erken tutar biri gec. Bende denedim baktim yapamiyir biraktim kendi kendine yapacaktir zaten
Melikeyigitemre Firdevs bizimkide oyle eli sürekli yumruk halinde uyurken bile ama birseyleri tutmuyor daha 😊
Firdevs Afranur [bilinmeyen] renkliruya EsraOztemir Damladerin Çok teşekkürler kızlar o kadar çok kafama takıyorum ki ilk bebek olunca bide erken olduğunu biliyorum aslında ama kendimi kontrol edemiyorum böyle konularda 🙈 cevaplar için teşekkür ederim tekrar ❤️
Aselsmom Afranur benim kızımda bugün 4 aylık oldu tam tutamıyor elini yumruk yapıyor eline bişey veriyorum birkaç saniye içinde bırakıyor biraz daha zamanımız var o zaman değil mi
renkliruya Henüz erken annesi.. Youtubeda bebeklerin ay ay gelişim videolarını izlersen orada doktorlar çok güzel açıklıyor..
Merda Kız benimki 4 ay 14 gğnlük daha tam kavrayamıyor bile seninkinin yaşındayken elini zor kaldırıyordu merak etme daha erken zaten iki üç gün de hemen farkediyor gelişimleri
Firdevs Aselsmom aynı şeyleri yapıyor benim oğlum da canım çok çabuk sıkılıyor galiba çok aşırı hareketli emerken bile durmuyor eli ayağı 🙈
Firdevs Betl42 aslında tutuyor ama çok çabuk saniye içinde sıkılıp atıyor yada hemen ağzına götürüyor yarın doktora gitcez zaten ona da sorcam bakalım inşallah sorun yoktur
Firdevs Melikeyigitemrebenimki emerken işaret parmağımı tutuyor çok hoşuma gidiyor 🤗 eli hep yumruk zaten herkes eli skı olacak bunun diyor 🙈
Firdevs renkliruya evet canım her çocuk farklı doğru söylüyorsun benim oğlum çok hareketli uyurken bile kımıldanıyor sürekli bakalım ben fazla şey bekliyorum oğlumdan küçük daha 🤗
SukranUras Firdevs kız erken tabi allah seni napmasın ya 🤗🤗 genelde 4 5 ayda başlar tutmaya bebekler ama tam kavraması 6 7 ayı buluyo
Melikeyigitemre Firdevs aynen insallah olsun bosver parasının kiymetini bilsin emerken cok tatlı oluyorlar Allahım acılarını gostertmesin canım .😊😍
Firdevs [bilinmeyen] ben hiç vermedim eline bu zamana kadar arkadaşım 1 aylıkken başlamış o yüzden erken tuttu ben daha 1 haftadır oda Nadiren çıkartıyorum ortaya oyuncaklarını alıştırmakla alakalı sanırım uğraşıyorum işte tutsun diye canım 🤗