Minikkusunannesi-1 Cileklisakiz47 ben günde iki öğün besleniyorum kahvaltımı 11-12 gibi yapıyorum normal klasik kahvaltı ya da yulaf lapası akşm 5-6 arasıda akşm yemeği yiyorum o da evde ne yaptıysam sabahları bebeğim erken kalktığı için kalkınca büyük bir kupa kahve içiyorum o baya tok tutuyor genelde tuvalet sorunumda olur o bağırsaklarıda çalıştırıyo sabah :) ac hissedersem 2 gibi yine Türk kahvesi yanına atıştırmalık yiyorum sevdim ben böyle bebekten diğer diyetler gibi sürekli sabah öyle akşam ara öğünler yorucu oluyordu
baybalyanak Minikkusunannesi-1 kaç kilo verdiniz peki barsağı düzenliyor dediniz başta sorun yaşadınız mı. Ben de 10 gün oldu başlayalı 1.5-2 kilo arasında vermişim ama barsaklarım kitlendi. Kilo vermem durdu
baybalyanak Demet_k kaç ayda verdiniz. Benim en büyük sorunum sanırım yeni başladığım için baraak düzensizliği kilo veremiyorum o yüzden
Minikkusunannesi-1 baybalyanak yok hiç sorun yaşamadım sabahları aç karnına içtiğim kahve benim bağırsaklarımı çalıştırıyor o yüzden iyi geldi bana :) 8 kg verdim şuanlık hala bi 5 kgm var vermem gereken
Demet_k baybalyanak 3 ayda verdim. İlk başta tabiki zorlanıyorsanız. Sonra alışıyor bünye. Eğer kaçamak yapmazsanız daha çok verirsiniz. Ben kaçamak yapıyordum. Ona rağmen verdim.
baybalyanak Demet_k peki saat olarak 16/8 mi uyguladınız ? Sabah kahvaltı ve akşam yemeği dışında hiçbişey tüketmediniz mi ?
GulsumAzra esracanlier yaaa nasıl yaptınız çok fazla kilom kaldı doğumdan sonra 66 hamile kalıp 84 le doğum yaptım 🙄şu anda 75 kiloyum
Yagmur1c baybalyanak bende bir 5 kilo versem allahtan başka birşey istemiyorum çok mu şey istiyorum 🥲 tatlı çok yiyorum nasıl olacak bilmiyorum
baybalyanak Minikkusunannesi-1 çok iyi ya bende veririm inşallah. 7-8 kilo vermek istiyorum bakalım. Sabah 11 kahvaltı akşam 6 da akşam yemeği. Siz nasıl yaptınız
Demet_k baybalyanak 11 12 gibi kahvaltı akşam 5 6 gibi yemek. Ara öğün vs yapmadı. Zaten kahvaltıyı sıkı yapıyordum gerek kalmıyo
Minikkusunannesi-1 baybalyanak bende o şekilde yapıyorum 11-12 gibi kahvaltı akşamda 5-6 arası akşam yemeğimi yiyorum aralarda hep su ve kahve ☕️
ikiprensannesii2 baybalyanak olmuyo bacım 😅 valla ben yapamadım 1 hafta dayandım 1,5 kilo verdim tekrar alırım ama belkide almışımdır bilmiyorum 🥲🥲
baybalyanak Demet_k hmm bende aynı sabah yulaf akşam salata ayran ya da çorba et o şekilde. Ekmek zaten neredeyse hiç tüketmem , normalde de pek yemezdim. Ama buna rağmen kilo veremedim metabolizmam durdu sanki kaç haftadır. Spor yapmaya da çalışıyorum 😞