Yelda35 Kızlar bebeğim 9 aylık yatakta yatarken kenarlarına yastık yorgan koymama rağmen yatakla beşik arasına düştü 80 cm vardır. Direk parkeye kafasının arkasını vurmuş yerde yatıyordu. Kötü bir anneyim sanırım başında beklemediğim için. Çok kötüyüm eşime söyleyemem çok hassas bu konuda. Şuan iyi 20 an ağladı şuan mama yiyor mama sandalyesinde oturuyor tv izliyor ağlama yok ne yapmam lazım lütfen yardım edin acemi anneyim
1prens1prensess Yelda35 hareketlerinde tuaflık midesi boşalırcasına kusarsa hastaneye götürün özellikle kusma çok önemliymiş bu konuda benim bebeğim 2 aylıktı o zaman normaldede kustuğu için nasıl anlayacam demiştim midesi boşalırcasına fışkırarak kusar o zaman vakit kaybetmeden gelin demişti
Eymencvk Yelda35 bence bi doktora gidip film cektirin ihmale gelmez 50 cm den düştüğünde bile kontrole görürlmesi isteniyor Allh korusun iç kanama kafa tasında çatlak olablr farktmezsiniz
pogacayanakli_aylamm Yelda35 2 saat uyutmayn. Göz de kayma, bulantı kusma, uykuya meyil ve kafasında bir morluk şişme varsa doktora götürün.
AhuNida Yelda35 Yelda35 kusarsa ve harwketleri tuhaflaşırsa hemen doktora götür olmazsa bişi olmamıştır. Yaklaşık 1,5 saat falan uyutma uyumasın
Yelda35 pogacayanakli_aylamm Eymencvk 1prens1prensess teşekkür ederim hepinize dua edin nolur birşey olmasın çok kötü hissediyorum kendimi
Nursma Yelda35 canım geçmiş olsun gözlerde kayma, fışkırır şekilde kusma, aşırı uyku hali olursa hastaneye götürmekte fayda var. Ama yatağın boyu da 50 cm den yüksek olduğu için yine bir sağlık kuruluşuna danışsanız iyi olabilir.
Yelda35 Nursma şuan alkış yapıyor kafada morluk yok kafasına hafif bastırıyorum ağlama yok gitmeli miyim
Nursma Yelda35 canım bilemedim 80 cm biraz çok tedbir için gidilebilir ama hareketleri sana normal geliyorsa gözlemle istersen en az 2 saat uyutmazsn
dewamkee Yelda35 iyi o zaman sen yinede 2 saat uyutma gozlerine bak kayma felan var mi Allah korusun en korktugum sey
Yelda35 dewamkee benimde öyle birde eşim çok hassas bu konuda benimle kavga eder duysa çocuğuma birşey olmasın gerisi boş benim için aciz bir anne olarak görüyorum kendimi bakamıyorum bir çocuğa bile
sevimeyuboglu61 Yelda35 korkmayın takip edin lütfen , aşırı kusma gözlerde kayma acile gidersiniz, uyku saatine ne kadar var
sevimeyuboglu61 Yelda35 kendinizi aciz hissetmeyin lütfen, olur böyle şeyler siz onun annesiniz onu en çok düşünecek kişi sizsiniz Bir daha olmaz böyle şeyler, yatakta tek bırakmayın daha artık 😍 gönlünüzü ferah tutun bir şeyi yoktur
KmslCnn Yelda35 Geçmiş olsun kuzum Allah’ın izniyle birşey olmaz benim kızımda 9 aylık 2 3 hafta önce yataktaydik gözlerim gitmiş ağlama sesiyle uyandım yataktan düşmüş şükür hiçbirsey olmadı sende korkma Allah yardım ediyor kuzum içini ferah tut bir farklılık sezersen git en yakın hastaneye ama çok şükür yorumları okudum herşey yolunda gibi görünüyor sıkma canını 🥰
Yelda35 KmslCnn sanırım sizin yazdığınızda okudum aynısını dedim ama yazmak istedim takip edeceğim inşallah birşey olmaz canım 🙏🏻