Melike_c_2303 Meraba güzel anneler bi sorum olucaktı anne karnındayken çok hareket etmeyip doğduktan sonra hareketleri gayet aktif oluyormu
Mihranimmm Melike_c_2303 oooo hem de nasıl. Ben dogurursam sürpriz olacak derdim o derece hareketsizdi. Simdi 15 aylik bir sn yerinde dursa şükrediyoruz
Esssma Melike_c_2303 valla hemde nasıl oluyorlar 😂 karnımda hep uyur pozisyon hareket çok az ama doğdu maşallah yani 😂
Demiralpinannesii Melike_c_2303 Biz kaç kere doktora gittiğimizi biliriz bu hareketsizlik yüzünden. Ama şimdi kıpır kıpır masallah 😁😁
Melike_c_2303 Mihranimmm ben 30 haftalık hamileyim harekeylerini pek hissedemiyorum hiç yok diyecek kadar az endiseleniyorum dogduktan sonra da aynı olucak diye😏
Melike_c_2303 Esssma gercekten mı ya bende sadece benim bebeğim mı hareketsiz derdim 30 haftalığım şuan bebeğim hep uyuyor hareketlerini hiç hissetmiyorum sağlığı da yerinde aslında ama işte merak ediyorum
Melike_c_2303 Mihranimmm sağolun ya içim rahatladı karında hareketsizligin sebebi nedir peki doktorum ntsye de soktu ama iyi dedi benmi hissedemiyorum yoksa
Esssma Melike_c_2303 yemek yedikten sonra bi yan yat yatakta genelde o zaman küçük küçük hareket ederler kontrole gitmeden hep çikolata yerdim anca öyle yani yinede hareket ettirmek için uğraşın hiç etmiyorsa bi doktora danışın
Mihranimmm Melike_c_2303 bilmem, yeri dar olabilir belki. Suyunuz az olabilir. Doktorunuz bir şey dedi mi
Melike_c_2303 Esssma bazen yemek yiyince çok guzel hareket ediyor ama 2 güne bir hiç etmiyor tek tük mesela günde bir kere vuruyor kaciyor
Esssma Melike_c_2303 kaç aylık hamilesin 7 buçuk 8 den sonra genelde tam anlamıyla hissediyorsun karnına yer kalmadığı için mecbur her hareketi hissediyorsun
Mihranimmm Melike_c_2303 beni anlatmışsınız resmen. Ben çok gittim.doktora. son haftalarda sağlık ocağında kalp atışını duymadılar düşünün öyle hareket yoktu. Ama diyorum ya şimdi felaket. İlk 3 ayında da hareketsizdi sonradan kendine geldi bizimki
Melike_c_2303 Esssma 30 hafta bitmek üzere 31 e giricem yani 7 ay bitmiş olacak karnım çok sertleşiyor hissettiğimde dışardan da görüyorum ama bazenleri çok durgun oluyor
Esssma Melike_c_2303 olabilir canım ya dedim ya benimkide çok sakindi yani yemek yedikten sonra hareket ediyodu sonra yine karnımın hep bi köşesine sokulup duruyodu😂
Melike_c_2303 Demiralpinannesii geçen hafta gittim perşembe günü de iki kere ntsyle baktı ilkinde pek hissedemedi yemek yedim geldim güzel hissetmessen yine gel dedi bende iki gundur hissediyorum ama 3 saniyelik bi titresim gibi oluyor hıçkırıkmis heralde tek tük ama fazla yok o yüzden de korkuyorum
Demiralpinannesii Melike_c_2303 anladım cnm bazı bebekler sakin oluyor anne karnında. Doktora gitmekte fayda var 😇 sağlıkla gelsin inşallah