Birranneee34 Merhaba anneler. Tayinimiz çıktı şırnak’tan Tekirdağa araba ile gitmeyi düşünüyoruz. Bebeğim yola cikacagimiz vakit hemen hemen 11 aylık oluyor. Böyle uzun bir yola bebekle cikmak cesaret işi 🙈 bebeğiyle uzun yola çıkan annelerden öneri bekliyorum.?
Yusufali06 Birranneee34 hem üstte kalsın hemde Allah kolaylık versin 🤲 Türkiye nin Bi ucundan diğer ucu resmen 🤭
nur-nr_123 Birranneee34 canm ebebekte ekgıda taşımak için termos çanta var onalra köy bebeğinin yiyeceklerini yolda verirrsin bozulmaz oyuncaklarını al
Tnshmszynp Birranneee34 atarax diye bir ilaç var benı m kızımın uzun yolda midesi bulanıyor durmuyor arabada bunu içince 4-6saat arası uyuyor eğer sizinde bebeğiniz durmuyorsa doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz . Ama hanı idare edebilcek kadar duruyorsa vermeyin tabi
Birranneee34 Yusufali06 Aynen öyle bakalım nasıl olacak. Tek korkum eşimle bir birimizi yemezsek iyidir. Bebeğim aglayinca panik yapıyor 🙈😅
Yusufali06 Birranneee34 ay benim eşimde öyle ya boşver ağlasın sesi açılır diyorum yok ağlamayacakmış 😅
Birranneee34 nur-nr_123 Teşekkür ederim. Artık arkayı yatak yaipi camlara örtü atıp ev gibi yapacağım durur inşallah
nur-nr_123 Birranneee34 durur cnm yol bide sarsıyor bebekleri bziimde tayinimiz çıktı bizde İzmir’den erzincana gideceğiz ama bnm oğlum 16 aylık olacak bnm oğlum yürüdüğü için fln zaptetmek daha zor inanki bnde şaşırıyorum napacagim izne fln gidince 4 saatlik yola gittik şimdi 14 saat feln gidecegiz
Birranneee34 nur-nr_123 Biz 2-3 güne gitmeyi düşünüyoruz yol 24 saaten fazla zaten. Bir kerede gidersek dayanamayz.Yildigimiz yerde bansiyon otel vs. Kalmayı düşünüyorum. Yoksa bizim pertimiz çıkar o yolda. 🙈
Birranneee34 Karas Bende onu düşünüyorum ama gece bu yollar Tekin değil mecbur Mardini sınırı gündüz gecmemiz lazım bu yolları geceye bırakmayız 🥺 doğuyu biraz geçince artık gece geliyor
Birranneee34 Yusufali06 Yok aglamayacak filan demiyorda. Neden ağlıyor diyor sürekli ne istiyor ne oldu ne oldu diyor 😅 o öyle yapınca bana da sirinir geliyor.
Yusufali06 Birranneee34 eşimde ağlamasın değilde işte niye ağlıyor sebep bulmaya çalışıyor ama yok, hayır ne olabilir ki çocuk işte vara yoğa ağlıyor 😅
Birranneee34 Tnshmszynp Hiç böyle uzun yola çıkmadık ki bilmiyorum en fazla 1 saatlık çıktı ona da küçüktü.
Hygge Birranneee34 Kendi arabanızla gidiyorsanız Hiçbişey olmaz merak etmeyin bebekler arabayı yolu çok sever 🥰🥰 Mamanızı suyunuzu bezinizi yedek kıyafetinizi alın yanınıza o kadar 😊 Uyur, bakına bakına gider. Ara sıra mola verirsiniz hava alırsınız 🥰
Birranneee34 Turunculu Ay öyle diyorlar ama içimde birşey var sanki yalnız kalacakmış gibi. İnsllah bize uğur getirir 💞
Vanilya Birranneee34 Bizde uzun bir yola çıkıcaz. Geceden çıkıcaz ortada bir durak noktamız olacak. Rezervasyon yaptırıp kalıcaz bir gün. Yanıma da gerekli her şeyi alıcam. Sonra yine gece olunca tekrar çıkıcaz bu şekilde daha kolay olacak