Merhaba, bu kaçıncı beslenme hakkındaki paylaşımım bilmiyorum artık ama çok iştahsız bir bebeğim var, çok az yiyor. Blw denedik yine aynı 2 3 lokmadan sonra oynayıp atıyor. Kilosu geri kaldı bu yüzden de 13 aylık yeni 8 kilo oldu. Boyu 75 cm. 3 ay oluyor kalorisi yüksek mama kullanıyoruz. Önce infatrini, şimdi de nutrini Energy adında mama. Sabah 1 yumurta sarısı, 1 ceviz, 1 kaşık yogurt karıştırıp yediriyorum. Kendi de yumurtanın beyazından çok az yiyor. 1 tatlı k. pekmez veriyorum düzenli. Bu mamayı içiyor sonra 120 ml. Öglen 1 çay bardağı kadar yogurt. İkindi 1 çay b. kadar çorba. Sonra taze dut, kiraz, karpuz vs ne varsa azıcık yiyor. Akşam da 200 ml yine mama. Ve gece uykudayken mamayı veriyorum 100 ml. Yemediği için böyle alışmaısnı, iştahını açılıp bir gün herşeyden yiyecegi zamanı bekliyorum. Sizce çok mu az bu yedikleri? Omlet, pankekler, köfteler, balık… vs. Yiyen bebekleri görünce çok üzülüyorum kendi adımıza. Böyle bizim gibi kalorili mama kullananlar beslenme düzeniniz miktarını nedir acaba?