Krclilknur Kızım 6 buçuk aylık yürüteç aldık fakat çevreden baskı var bindirme çarpık bacaklı olur kalça kayması olur geç yürür diye bunu yaşayan var mı 👀👀👀👀
Mervecik1 Krclilknur Bende heveslenip yürütec aldım ama sadece 1 kere koydum baktım ayakları değmiyor en küçük ayarda bile, ve çok olumsuz söyleyiş duydum sonra kaldırdım, paramı boşuna verdiğim ürünlerden biri...
Beren Krclilknur amannn eskiden herkes kullanıyomus kac kısının bacagı carpık Allah askına ben ve kardesım hep yuruteckullanmıdız kardesım de erkek sukur hıc bı sıkıntımız yok aksine benim bacaklarım falan cok guzeldır😊
Ceycey35 Mervecik1 benim oğlum 3 buçuk aylık mamalova yürüteç aldım en alt konumda ayakları yere değiyor günde en fazla 10 dakika koyuyorum 2 dakika olarak 😂😂sadece hareketli dik durmak istiyor orda hevesini almış oluyor bende çok şey duyuyorum ama işallah birşey olmaz 🙏
MinnakAnne Ceycey35 3 buçuk aylık için çok çok erken değil mi ? O daha su. 6,5 7 aylıkken bindirmeye başlayın bence
Krclilknur Ceycey35 benimde yere değiyor yürüyor hatta böylelikle stresinide atıyor ama çevre baskısı işte canım 😊
Hirabebek Beren benim yürütecim varmış eski tip ama demek ki o zamanlar öyleydi ayaklarım yere değmiyor parmak ucunda basıyomuşum resmî bile var. Uzun bi süre parmak ucumda yürümüştüm hatırlıyorum oynarken düğünlerde parmak ucumda oynardım 😁 ve bacaklarım çarpık şu an bile 😕
Annesininprensesi Beren aynen ben dahil erkek kardeşlerimin de hepsine kullanmış annem bacaklarımız çok güzel hiç de çarpık değil😂 bende alıcam kızıma çünkü sürekli kucak istiyor
Beren Hirabebek ben carpık olmasını yurutece baglayamam bnce bunyesel bısey o cunku okadar insan varmıs eskiden yruutecle buyutulmus oyuzden benım mantıgım ters gelıyo olsa herkesin bacagı carpık olurdu ayrıca cocuk yurutecdeyken ayagı yere tam basmalı o sekılde ayarlanmalı yurutecboyu
Lovely90 Krclilknur eskiler hep kullanmış yani ama siz yine de uzun süre tutmazsınız 10-15 dakka ben almayı düşünmüyorum ama bakalım biyerden gelirse kullanırım 😂
Krclilknur Lovely90 bende şuan biraz daha yorulsun kendine özgüveni gelsin diye aldım dur durak bilmiyor😂😂😂
Krclilknur Lovely90 😂😂😂 valla aldım pişmanda değilim ama kafam içinde filler halaya durdu bir öyle diyen var bir böyle🤷♀️
Deletedmom115 Krclilknur 7. Ayında aldım ara ara biniyor 10 aylık ve bir kaç adım atabiliyor ben bir sorun görmedim ama görenler var mı bilmiyorum iyi karar verin.
Annesininprensesi Krclilknur ay bizim de diş midir nedir 3 gündür mahvetti beni zaten huysuz bir bebek🙄
Melisam Krclilknur bende alıcam cnkü tek büyütüyorum yardım edenimde yok oyalanmasına ihtycım var birde herseye birsey buluyorlar herkes örümcekle buyumus carpıkmı oluyor
Dorukcumunannesi Krclilknur ben doktorumuza danisarak aldim ,gnde 10 ar dk 2_3 kez oturtablrsin ama asla birakiyimde gidim isimi gucumu yapiyim diye saatlerce yurutecte birakma dedi
Krclilknur Dorukcumunannesi biz bugün 7 aylığız en alt seviyesinde yürüyor bildiğin😻yoruluyor kolayda uyuyor şu an