Elfidaaa Raziyeberra Evet dün gece de yaptı aynısını korktum bı yeri ağrıyor diye şurup verdim ondan sonra sakinleşti bugün öğrendim ki meme reddi yasiyormusuz 🤦🏻♀️
Elay30 Elfidaaa o zaman dahada açın emin olun sakin kalıp zorlamayınca düzeliyor bi rutin oluşuyor. Geçiyor hepsi merak etmeyin söylemesi kolay ama üzülmeyin hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesef. İnsan memeyi bırakacak emmeyecek bidaha diye düşünüyor
Elfidaaa Elay30 Deneyeceğim çok teşekkür ederim herkese baya korkuttu beni bu durum üstüne bide hiç durmayinca daha da kötü oldum açıkçası 🤦🏻♀️
Aycakumsall Biz de aynıyız uykusuna yakın kundak yapıp öyle emziriyom gece daha sık emziriyorum ben de ilk red sandım ama belli bu atak reddinde hiç çekmezmiş bile ama benim kızçem uykusunda emxik emer gibi emiyo 3,5 aylığız geçecek bu günler de inşallah 🙏
Elfidaaa Aycakumsall Ay inşallah çabucak atlatırız bende emsin istiyorum iki dakka zor emziriyorum ama diyorum ne kadar emerse kardır
Hly3452 Elfidaaa aynisini yasadim 20 gun surdu sanki zehir veriyordum emmiyordu kasikla verdim icmedi sagdim icmedi biberon dahi tutmuyordu 3 4 ay ataklari meme reddi etrafi kesif etme istegi kesinle vazgecmeyin sabirla emzirmeye calisin 5 dk bile emse yeter az emerse emme araligini kisaltin sık emzirin. Karanlik odada ayakda gezerek deneyin benimkisi sadece bunsekilde gezerek bir iki dakika zorla emdi ama sukur gecdi 7 aylik suan emmeye devam ediyor ama sizin ozveriniz onemli siz pes etmeden sabirla her sekilde deneyin duzelicek umarim.
Yavuzegeninannesi Elfidaaa bizde üç aylık zaten emmiyor sağıp biberonla veriyorum ben doğduğundan beri çocuk 2 gündür 6 7 saat aç kalıyor ancak uykuya daldığında verebiliyorum bizimki neden oluyor acaba bende anlamadım çocuğun aklına hiç açlık gelmiyor kaşıkla bile denedim almıyor çocuk valla anlamıyorum yıprandıııım
Elfidaaa Yavuzegeninannesi Al benden de okadar ne biberon ne meme istemiyor inatla memeyi çıkartmamaya çalışıyorum ağzından ağzına sıkıyorum sütü bı şekilde az da olsa emsin diyorum ama şu iki gündur zehir zemberek geçiyor 🤦🏻♀️
Yavuzegeninannesi Elfidaaa uykuda veriyorum dediğime bakma ancak gece uykusunda bugün saat 3 te 90 cc içti zorla sonda avm ye gittim zaten içmiyor diye yanıma 40 cc süt aldım saat 6 gibi onu içti eve dönerken bebek arabasında nasıl ağlıyor dedim aç bu eve geldik süt sağdım hemen 7 buçuk gibi bir gram dahi içmedi en son saat az önce uykuya dalarken 120 cc içti emzik deli emiyor ama biberona gelince yok zaten süt sağmal çok zahmetli onun bir damlası için ne kadar uğraşıyorum tükenmek üzereyim
Hulya99999 3 aylık aynısını yaşamaya başladım sütüm azaldı ondan mı sinirleniyor acaba diyorum ama yok bakıyorum süt var önce ayakta kucağımda dik tutarak veriyorum memeyi sonra yan yatırıyorum ben gaz mı acaba diyorum ama dik tutunca susuyor anlayamadım bende Elfidaaa
Elfidaaa Hulya99999 Bende anlamıyorum neden bide bizde diş çıkarma problemi var erken başladı netten baktım diş çıkarırken de böyle iştahsızlık huysuzluk yaparmış bilmiyorum ne olacak
Ayse_54 Elfidaaa mamanı sağıp şırıngayla verebilirsin benimde 3 ay 10 günlük 10 gün meme reddi yaptı hep öyle yaptım uyuttum uyandıktan sonra emiyorlar veya uykuya girerken. Sakinleştir önce sonra soydum kızımı kendimde atletle kaldım gezdirdim evde ten teması yaptım kurutma makinesi sesi açtım odaklansın bana diye bunları deneyebilirsin hiç olmadı özel aracınız varsa çıkın elinizle arabada giderken emiyorlar
Elfidaaa Ayse_54 Okuduğum her yöntemi deneyeceğim artık hangisi ise yararsa yada inşallah biri ise yarar 🤦🏻♀️
Kuzeymen Elfidaaa her ay 1 hafta meme reddi yasıyorum hiç istisnasız ayın başında . Sabır la bekliyorum
Hulya99999 Aslında bizim de çok salyası var. Belki o da olabilir.İlk bende çok panik oldum memede sakinleştirdiğim kızım memede kıpkırmızı oluyor ağlarken Elfidaaa
Elfidaaa Yavuzegeninannesi Ayyy Allah bizlere sabır versin valla hiç kolay değil çocuk büyütmek oğlumda hiç zorluk yaşamadım desem yeridir ama kizcem sağolsun abisinin acısını da çıkarıyor şu an😅
Elfidaaa Hulya99999 Kimi çocuk çok erken diş çıkarmaya başlıyor arkadaşımın bebeği de 5 aylık falan oldu iki dişi çıktı bile benimki de erken başladı damaklari yerleşti ona da jel kullanıyorum ayrıca inşallah diyorum dişinin yüzünden istahsizdir
Elfelif Elfidaaa çok zorlu süreç bizde yaşadık ve bayağı uzun sürdü ama geçiyor. Normalde herşeyi ağzına almak isteyen çocuk memeye gelince çığlığı basıp ağzını kapatıyordu. Geceleri emiyordu Allahtan. Mamada içmiyordu sütümü sağıp vermeye çalışıyordum oda 7-8 saatte toplam 100 ml anca içmiş oluyordu.. bizimki 5. Ayında yavaş yavaş düzeldi. Sabırlı olun sessiz ortamda olun memeyi unutturmayın ama zorlayıp bebeği stresede sokmayın nacizane tavsiyem. ALLAH kolaylık versin gerçekten çok zor yaşayan bilir
Elfidaaa Elfelif İki saate bir meme veriyorum zor bela iki memeyi döndüre döndüre emziriyorum ne emse kardır diye bakıyorum şu an zorlamak istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum