kaansmom 12.5 kiloya kaç beden uygun olur. Herhangi bir sızdırma pişik yaşadınız mı ilk defa alacağım
Kuzeybabyy kaansmom dört aylık oğlum var ilk üç ay çok memnundum sleepyden son ay bez çok şişiyordu dedim primaya geçeyim oğluma pişik yaptı prima aslında çok güzel bezdi ama kokulu olmasından sanırım iyi gelmedi sleepye geri döndüm cildi hassas ise öneririm 🤗
Mircet kaansmom ben sleepy geçtim ve çok memnunuz her bezi denedim ama her bezi bimden a101den tut prima
Eminos kaansmom 5 beden kullandik 13 kiloya kadar su anda da tuvaletini biliyor artik kullanmiyoruz 25 ayliga kadar 5 numara kullandik sizdirma tasma pisik sorunu yasamamdim kesinlikle
bitanem123 kaansmom Alıcaksan sleepy natural alma sleepy extra al natural kuruluk sağlamıyor bence ama extra sağlıyor 10aydır kullanıyor um sleepy pişik yapmadı bizde
Deletedmom0099 ben külot gece bezini aldım ve bir kez daha aldığıma pişman oldum. hiç emici değil ve toplanıyor ön tarafında büyük beden olmamasına rağmen kızım 9 kilo 5 numara kullandım, size de 6 numara olur sanırım
kaansmom Deletedmom0099 😕 anladım primada numara büyüdükçe fiyatları aşırı artıyor değiştirmeyeyim o zaman
Miracs 11 kilo da 5 numaraya geçtik alt sınır olması her zaman tercihim hem lastik izi olmuyor hem sızdırma en aza iniyor
Deletedmom0099 kaansmom ben 10 aydır molfix kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım, arkadaşım çok önerdi diye aldım ama molfixten devam. denemediyseniz tavsiye ederim
kaansmom Kuzeybabyy sızdırma yaşıyormusunuz peki primada evet aktif bebek fazla parfüm içerikli ilk kullandığımda ön yargım vardı benimde ama bezin inceliğine ve emiciliğine alışınca diğer bezler çok kalın geliyor
barbiee Kızım 3 aylık 3 numara aldım baby turco bezi çok övüyorlar merak ediyorum bebegin poposunu yumuşacık yapıyomuş gerçekten çok kişiden duydum çok memnunum dedi içinde zeytinyağ varmış pişik yapmıyormuş daha denemedim ama almak istiyorum
cocomelon33 barbiee 48 günlük oğlum doğduğundan beri kullanıyoruz çok şükür hiç pişik olmadı ıslak mendilini de kullanıyorum oda güzel.Pişik önleyici kremi arada bir sürüyorum
Dunyam_12345 Bende ogluma ilk molfix aldım ama pişik yaptı cok kötü yaramadı şimdi slepyy kullanıyorum gayet memnunum.😀😀
Cicismoms kaansmom 6no kullanıyorum. 11kilo hafifbuyuk geliyor kilot bezde cırtlı alirasam 5no alıyorum. Doğduğundan beri sleepy natürel kullanıyorum. Memnunum bir sorun yaşamadım. Ama tabiki her bebek farklidir deneme boyu alın derim . Olmazsa memnun kalmazsanız ziyan olmaz en azından
ilknur06 kaansmom 8 aylık bebeğim son aldığım bezlerin kalitesi çok çok düşük. Ben de dün bir post açmıştım bez önerisi için dün bezini değiştirdim. Doğduğundan beri sleepy kullanıyorduk ama son zamanlarda aldığımız bezler sert yumuşak değil ve sızdırma yaşattı. Kızım şuan 8 kilo 5+ kullandık lastikleri sıktığı için büyük alıyorduk
Elifmoms kaansmom 7 8 ay öncesine kadar sleppy kullanıyordum memnundumda ama en son aldığım 2 3 paketle bıktırdı beni 😒 ne külot bezi ne cırtlı bezi eskisi gibi değil sızdırma aşırı derecede koku çok az dolulukta bile o kadar cok şişiyor ki molfixe geçtim 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum.