_elmaliturtam gocebebirbayan kafayı yedim ya resmen zaten kızım diş çıkarıyor huysuz bide bu üstüne hep aynı bölüm bide çok sinir bozucu siz gittiniz mı peki doktora
gocebebirbayan _elmaliturtam ben her ay gidiyorum canım. Söylüyorum tek parol diyorlar. Ya da emzirmiceksin diyorlar. Bende emzirmek için içmiyorum başka ilaç bebeğimin süte daha çok ihtiyacı var. Benim ki de diş çıkarıyor ya bir de atak haftası. Benim de dişim ağrıyor başım ağrıyor. Bitik haldeyim
DurununAnnesi12 gocebebirbayan kansızlık problemi var bende anaokulu bölümü okuyordum staj görüyordum çocuklarla ilgilenmekten doğru düzgün yemeğimi yiyemezdim halsiz düşerdim neresi olursa pat bayılmış olurdum uyandığımda kaşımın üstünden kan gelirdi çok şükür ilaç içiyorum azaldı bayılmalarım
gocebebirbayan DurununAnnesi12 çok geçmiş olsun. Doğumla birlikte kansızlık daha da artıyor. Ben bile hala toparlanamadım. Kim bilir sen nasılsın 😕
DurununAnnesi12 _elmaliturtam ben bayıldığımı kafamı çarptığımı söylemiştim gerçek oldu bu ama sende böyle de anında mr çekiyorlar
_elmaliturtam DurununAnnesi12 hiç aklıma gelmedi valla. Zaten sinir oldum yani normalde çok gayret ederim hastaneye gitmemek için ama okadar kötü oldum ki en azından bişey varsa ona göre yol izleriz diye parol yazayım dedi gönderdi sade 😑
_elmaliturtam Mom0982 ay bilmiyorum ki çoğunlukla hep disarlardayim kalmışta olabilirim buara çok rüzgar vardı bulunduğum ilde
Mom0982 _elmaliturtam Ben cereyanda kalınca oluyor.Mesela 2 dakika da bir kramp gibi saplanıyor.O kadar gittim ki doktora en son kendim buldum ne zaman cerayanda kalsam bu agrı musallat oluyor
_elmaliturtam Mom0982 ya benimde ondan büyüt ihtimalle dediğim gibi çok rüzgar var kaç gündür bende disarlara cikiyorum ediyorum demek öyle bisey oldu. Kaç gün sürer dersiniz iki günde bitirdi beni ya parolda çare değil zaten
Mom0982 _elmaliturtam Kuzum bi hafta sürüyor benim.İllet bir şey.sucak su torbasını yarım doldur ensene kompres yap.Ben öyle atlatıyorum
LittleAngell _elmaliturtam bende çok bas agrısı cekiyorum acaba sizdeki migren yada sinüzit olabilir mi bende sıra almaya calısıyorum alamıyorum maalesef benim agrıyınca bi gün sag taraf bi gün sol yada tamamen 2 3 gün sürüyor
_elmaliturtam LittleAngell 3sene önce migren başlangıcı demişti bana doktor bı ilaç kullandım şükür geçti. Şu iki gündür var bilmiyorum artık yukarda arkadaş yazmış ceyranda kalincada oluyormuş ya öyle yada migren tekrarladı. Onun için ilaç veriyorlar mı emziren anneye peki kullandınız mı
yemekseverdiyetsevmez _elmaliturtam canım 2 gğndür aynısını çektim gözümğ açamıyordum annem bol bol okudu esnemekten gözlerimden yaş geldi sirkelii suyla abdest aldım uyu dinlen nol su iç toparlarsım inşaallah
tugba_112 Az su içmeden kaynaklı olabilir. Emzirdiginiz için vücudunuz halsiz kalıyor demir eksikliği yaşıyor olabilirsiniz emziren annelere özel vitamin mineral kompleksi kullanabilirsiniz
_elmaliturtam yemekseverdiyetsevmez bende anneme okuttuyorum zaten yıldızım çok düşük çocukluğumdan beri bu şekilde oda diyo nazar değmiş diye dediğinizide yaparım valla iyi gelecekse çünkü 3.gun oldu artık sinirlerim bozulmaya başladı 😩