1ana1bebe Kehribar kolyesi alıp memnun olan varmı huysuzluga dişe iyi geliyor diyorlar, memnunsaniz nerden aldınız güzel analar ,hele yardım edin
Deletedmom27337 1ana1bebe ben kehribarsepeti sayfasından aldım bilekliği kullanıyorum şimdilik gaz problemimiz ortadan kalktı. Bir aya falan da kolyeyi takmaya başlıycaz çünkü bu aralar salyalanmaya başladı. kuzenimin eşi kullanıyor diş evresini hafif atlatıyorlar şükür
Saitkereminannesi 1ana1bebe Bileklik ve kolyesi var ama kolyesi daha kullanışlı sürekli boynunda diş çıkarırken çok agrısı olmadı ateşi çıkmadı bi ara salyası akıyordu onu da kesti kullanmaya başladıktan sonra eskisi gibi huysuzda değil bende suan araştıyorum kendime de almak istiyorum hatta varsa eşime de bilekliğini alırım
JackDaniels 1ana1bebe bence tamamen inanma işi. Ben inanmıyorum. Kolyeyi ve bilekliğide tehlikeli buluyorum
gulcezerenarslan 1ana1bebe 3.ayında aldım suan 1,5 yasında boynundan hiç çıkarmadım iyi geldiğine inanıyorum🙏🏻 Kehribarsepetinden almıstım:)
Berrakrks34 Deletedmom27337 gaz problemi için bende aldım inşallah faydası olur koluna falan mı taktınız sağ sol farkediyor mu birde ne zaman etksini görmeye başladınız gaz problemi için
1ana1bebe Deletedmom27337 Gaz için bileklik olanını mi kullandınız, bilmiyordum gaza iyi geldiğini çok sağolun 👍🏻
Deletedmom27337 1prens_1prenses_Annesi Benim bileğimdeki normalde kızımın kolyesi de o takana kadar ben kullanıyorum 😂🙈
Deletedmom27337 Berrakrks34 kızımın ki hep solda takılı ama sağ sol olayı varmı bilmiyorum. Sağ kolunda künyeleri var die sola takmıştım ben
Deletedmom27337 1ana1bebe bileklik karın bölgesine yakın kullanıldıgı için gaza, kolye baş bölgesine yakın oldugu için dişe iyi geliyormuş
Deniz92 1ana1bebe bende gaz için kullandım iyi geldi. Şimdi diş salya için kullanıyorum. Salyayı azalttı
Miray4455 Saitkereminannesi bende kullanmaya başladım ama gece uyuturken çıkarıyorum,siz de çıkarıyor musunuz?
1prens_1prenses_Annesi Deletedmom27337 https://resimyukle.io/r/xbePYNz8qw ben bu tür alacağımda iyi midir yani işe yarıyor mu gerçekten
yaas511 1ana1bebe benimde kullanan tanıdıklarım çok iyi geldiğini söylüyor bende inanmayanlardanım ama hepsi yakınım denicem bir bekleyin burda diş alt iki çıkardık aşırı salya agrısı oluyor patlarkrn üstler şimdi bi denemek de fayda var
Bgmyzc 1ana1bebe Ben çok memnun kaldım inanmıyordum ama taktığımın ertesi günü salyadini kesti kehribar sepeti diye bir site var oradan aldım dişlerini çıkartırken de ateşlenmedi oda onun etkisimi bilemiyorum ama salyasini kesin ve net kolye kesti