Aselipekveannesi Kizlar istanbulda yasiyorum bebegimi ajansa yazdirmayi düşünüyorum guvenilir ajans onerisi olan var mi? Reklam dizi ve flimlerde oynatalar var mi birde bu tarz yerlerde oynayan bebeklere ne kadar ucret veriyorlar?
Browni_61 Aselipekveannesi Bende beklim şurada bn ankaradayim ama bndebaratirdm birsürü var ama hangi guvenilir bilmek zor
Masalll1 Aselipekveannesi linçi tayfa geldi diyeceksniz ama yani neden gerek duyulur böyle bir şeye anlamıyorum
leynanin_pembemantosuu Aselipekveannesi kardeşimi kaydettik başka ilde yaşıyoduk int başvurduk aradılar istanbuldan gelin çekim yapalım diye kalktık gittik 350 lira bayıldık resmini çektiler bi odada gülümse ağla kız falan dediler arıcaz dediler çıktık 4-5 sene oldu 350 tl çöpe gitti artı bide yol masrafı 🤷🏻♀️
KumsalRoza Masalll1 sizin ihtiyac duymamaniz sorgulanmadigi gibi bu da sorgulanmamalı. Size cazip gelimiyordur hanımefendiye geliyordur.cocugunun kariyerinin bu yönde ilerlemesini istiyordur. Ya da sadece tek seferlik bi anı istiyordur. Sebep cok yani😊
Aselipekveannesi KumsalRoza ben kendim oyunculuk yaptim bebeğim onlarin arayacagi bebek tipinde sarisin mavi gozlu hem ani kalsin hemde yetenegi varsa degerlendirmek amacli ileride suan icin erken ama arastirmak istedim
Aselipekveannesi leynanin_pembemantosuu kayit icin neden para alirlarki anlamiyorum zaten bir yerde oynayacagi zaman komisyon alacaklar
KumsalRoza Aselipekveannesi hic merak etmedim inanın hanımefendi ortaya sormuş ona cevap verdim bence açıklamanızı bile gerek yok☺ umarım dilediginiz gibi olur🤍
leynanin_pembemantosuu Aselipekveannesi bende anlamıyorum kime sorduysak kayıt parası istediler resim çektiler göya işte 🤷🏻♀️
Fatma66 Minnossareannesi laf kondurmayı lütfen bebekler çocuklar üzerinden yapmayın her çocuk özel ve güzeldir.
ATC Aselipekveannesi Hande aytarı tavsiye ederim bi tek 9 aydan sonra fotoğraf çekimi için 150 TL alınıyor demişlerdi bizi fotoğraf çekiminden sonra 3 yönetmen görüşmesine çağırdılar 1 tanesine gittik diğerlerine gitmedik çünkü çok uzak oluyodu hem taksim Kadıköy vs
Aselipekveannesi Masalll1 buraya tartisma konusu acmadim lutfen duzgun konusun sizi ilgilendirmeyen mesele hakkinda yorum yapmayin ister ajansa gotururuz ister goturmeyiz kimse kimseye cirkin demedi allahin yarattigi her sey cok guzeldir….
Masalll1 Aselipekveannesi bende buraya tartışmak için gelmedim merak ettim sordum. Normal cevap verilsedydi bnde normal karşılık verirdim. Ayroca bayağı çirkin dedi. Okuma yazmamiz var heralde. Saptırmaya çalışmayın. Bizim çocuğumuz çok gzuel yani sizin ki değil diyor biz o yzuden böyle şeylere ihtiyaç duymuyormusz.
KumsalRoza Masalll1 normal cevap verilseydi ben de normal cevap verirdim demişsiniz.ben normal cevap verdim size ne demişsiniz🤭