Masalll1 Mirac16 bana göre de sizin verdiğiniz cevap çok saçma. Me olursa olsun öyle birsy yazılamamalı.sizde bana yazmak zorunda değilsiniz ama bakın öyle hissetmişsiniz ki yazmışsınız bende o yzuden yazdım
Mirac16 Masalll1 ben size saçma birley yazmadım yorumları okuyordum baktım baya itici cevaplar veriyorsunuz yanlışa yanlışla degil yanlışın dogru oşanını göstermek için yazdım ama lakin siz dogruyu anlamakta güçlük çekiyorsunuz belli ki tartışmaya gerek yok iyi akşamlar 🌆
Minnossareannesi Masalll1 yooo gayet ciddiyim benim bebeğim çok güzel. Renkli gözlü tombik bembeyaz gayet tatlı tam ajanslık bir bebek. Sizin sorduğunuz soruya cevap olarak yazdım. Ben ajansa falan yazdırmayı düşünmüyorum ama yazdıran sizi neden ilgilendiriyor anlamadım. Post sahibi yazdırmalı mıyım diye sormamış ki. Siz yazdırmayın size ne?
Minnossareannesi Fatma66 gayet ciddiydim ben. herkesin bebeği kendine güzel fakat ajanslar için seçilen bebekler (reklamlarda gördüklerimiz vs) renkli gözlü tombik tatlı bebekler. Benim bebeğim de gayet böyle bir bebek tam ajanslık. Ha ben yazdıracak mıyım hayır. Yazdırana saygı duyuyorum kişi de zaten yazdırayım mı diye sormamış. Ne haddine saçma sapan yorum yapmak? Niye gerek duyuyormuş. Ona ne ? Tüm gün televizyon izliyordur Allah bilir ama lafa gelince ne gerek var. Ne izleyecek kimse bu işi yapmasa
Fitifiti Minnossareannesi Ne izleyecek kimse bu işi yapmasa mı😅 yani başka başka rollere ihtiyaç duyulduğunda gönüllü olabilirsiniz o halde bu mantık ile😅 maşallah bebeğinize de nazar edeceksiniz.🙂
Aselipekveannesi Minnossareannesi aynen oyle yani benim kizimda öyle yani firsati olsa oda yaptirir mesela fahriye evcen oglu karani hic bir yerde oynatmadi prima milyon dolarlar verince oynatti degisen sey sadece miktar
Masalll1 Minnossareannesi sözü saptırma. Ne demek istediğini çok belli. Bana sananeyse sana da sanane. Benim ona yazmam beni ilgilendirmiyorsa diye düşünüyorsan o zman bana yazma . Çünkü bu da benim fikrim sana ne ?
Masalll1 Minnossareannesi adına konuşmayın. Allah bilir demissiniz Allah a havale ediyorum o zman. Çünkü asla tv izlemiyorum. Özlemi kötü birşey diye değil sadece sevmiyorum. Ama işte insanin zikri neyse fikri de odur.
Retorik Aselipekveannesi Yusuf Güney gün ajansına bakabilirsiniz. Kayıt ücreti yok diğer ajanslardan farklı ilerliyor. Uyan projelere başvuruyorsunuz. İnstagramdan bulabilirsiniz. Kafanıza takılan bir şey olursa cevaplarım.
Aselask34 KumsalRoza boşver canım bu arkadaş başka arkadaşların açtığı postlarda yorum yapanları eleştirip sana ne diyenlere ben post sahibine yorum yaptım diyenlere aaaa burası herkese açık bi platform istediğim gibi yorum yaparım diyen biri 😬şimdide size ne ben post sahibine sordum diyo 🤣🤣hiç uğraşma boşver sadece başını ağrıtıyo insanın başka yaptığı bişey yok
Aselipekveannesi Aselask34 ya ona ne yani fikrini sordum mu ister kayit ettiririm ister etmem yani ona fikrini sorsaydim kayit ettireyim mi ne dersin diye anlardim yani hayret bisey guvenilir bir yer bulursam kayit ettirmek istiyorum sonucta reklam ve flim sektörü diye birsey var kiziminda buna yonelik olmasini istedim severim ben boyle şeyleri
Masalll1 Aselask34 he bi siz aksiniz zaten. Hakkımda saçama sapan konuşmazsın. Ben merakbettigim biseyi sordum. Herkese açık platform evet o yzuden niye başka gönderilen cevaplar sizi bu kadar kasıyor. Baş ağrıtan varsa o da sensin. Beni elesrirecegine kendine bak. Çok doğruysan doğruyu takin o zman sade nutuk atıp doğruculuk oynaama. Ben yazmayayim dedikce siz sürekli birşeyler yazıyorsunuz. Normali sizsesnz siz devam ettrmeyin
Minnossareannesi Aselipekveannesi yani benim bebeğimi ajansa yazdıracağımdan falan değil zaten ama beğeniyorum böyle bebekleri ne güzel reklamlarda oynuyorlar neden sorguladıklarını anlamadım herkes laf söyleme derdinde..
Aselask34 Aselipekveannesi haklısın canım yani ne denirki kendini bilmezlikmi🙄evet sanırım bu😄takılma bile hatta ona cevap verip parmaklarını bile yorma💜
gulcezerenarslan Aselipekveannesi güvenli ajans diye bişey yok malesef hepsi para koparmaya çalışıyo onlardan size teklif gelmediği sürece bosuna gidip para dağıtmayın
Aselipekveannesi gulcezerenarslan para vermem zaten ucretsiz kayit aliyorlarsa yaparim onun harici cocugumu unlu yapacak diye niye vereyim onlar zengin olsun zaten biz sizi arariz lafina hic verilmez
Mom078 Kin,nefret ve aptal hırslarınıza bebeklerinizi dahil ediyorsunuz Ya yazık yazık .Ne oldu birbirinize anneliğinize laf sokunca? Ahh gidin bi yüzünüzü yıkayın ayıptır